reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Piwonia trzymaj sie mocno i zdrówka dla dziewczynek.
Kasiu to dzieci bedą miałay radosc jak tate zobaczą:-),w roztanich to powroty są najpiekniejsze.

Semple to rzeczywiscie cos jest nie tak,dobrze ze brzuszek nie boli.

reklama
A mi mój operator (bez mojej zgody włączył muzyczkę zamiast sygnału) i wszyscy jak do mnie dzwonią to pierwsze słowa komentarza lecą /to jakiś jazz czy coś w tym rodzaju/ Normalnie wiedzą jak wkurzyć kobietę w ciąży!

To ja czekam już z utęsknieniem na nasze rozmowy o kupkach naszych małych pociech. Koleżanka jak urodziła synka to raz dziennie miała telefon od mamy i teściowej z pytaniem "czy kupkę dziś robił?" Ciekawe jaką piosenkę by sobie zamiast sygnału ustawiła hihi

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:-)
A ja co noc to mniej śpie.
A te sny to faktycznie kosmiczne. Mi się śniło niedawno, że mój mąż robił mi cesarkę w szpitalu i to naciął nie tak jak trzeba i musiał poprawiać. A poźniej lekarze mu powiedzieli, że dziecko za małe jest i trzeba je włożyć do brzuszka na kilka tygodni. Koszmar....

A zabaweczki super. Ja muszę zobaczyć u mnie w sklepie na karuzele. Jak nie będą mieli fajnych to też zamówię na allegro.:-)

Cześć dziewczyny.

Dzisiaj kolejny dzień pod hasłem deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz. Łapie mnie już z tego powodu deprecha, planuje sobie kupić kalosze już :-)

Wczoraj wieczorem miałam dziwne bóle brzucha, ale napisze o tym na zamkniętym.

Co do snów to mi się śnią jakieś pierdoły raczej, np. że koleżanka która obiecala mi stelaż do wanienki oddała go komuś innemu, albo że poszłam do sklepu po coś ważnego to już tego nie było, koszmary narazie mnie omijają, tylko że spać nie mogę, wstaję w nocy po kilka razy i wcale mi się siusiu nie chce. :-(

Zabawki super, jak je oglądam to chciałabym od razu kupić :tak:

dziewczynki, właśnie wyczytałam w gazetce, że jak kobieta panicznie boi się porodu, to najprawdopodobniej przenosi ciążę.
Więc ja już się wogole nie boję:-)
Bo jak sobie pomyślę, że miałabym tak łazić do końca sierpnia....brrrrrr Cały strach ze mnie wyparował:-)

reklama
Do góry