reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
no mój brzuszek też twardnieje... ale to zmęczenie... wczoraj przesadziłam z pracą i dzisiaj będzie to samo, ale od jutra obiecuję solidną poprawę :-)

MIka my przy Małej zużyliśmy 3 karuzele:wściekła/y: bo w jednej pękł pałąk w drugiej poszła spręzynka w pozytywce, pierwszą kupiłam za 90zł a juz trzecią w zwykłym sklepie za 28zł:tak: więc teraz tez kupię najtańszą i zwykłą oczywiscie z plastikowymi zabawkami
a ja właśnie odwrotnie, teraz zamierzam zainwestować w karuzelę, firmowa starcza na długo, ma gwarancje, a i potem łatwiej ją sprzedać, tak samo z leżaczkiem :tak:

Mika to tak jak zawsze zależy co chcemy kupić, jedne rzeczy będą droższe inne tańsze
Ja karuzelę też na allegro będę kupować, bo w sklepie droga. Wybraliśmy tą i szukam okazji na allegro Karuzela Rainforest K3799 FISHER-PRICE!!!! (665848415) - Aukcje internetowe Allegro :)

Sny dziewczyny macie naprawdę nieciekawe
o właśnie taką też mam zamiar zakupić :-D w smyku wczoraj widziałam ją za 282 zł szok nie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was,strasznie mi tęskno za codziennym siedzeniem na bb i czytaniem od deski do deski,a tak to tylko na szybko coś poczytam,posprawdzam czy wszystkie jeszcze sie w miare trzymaja i musze znikac
dzieciaczki mam nadal chore i zero poprawy,jakis wstrętny wirus je dopadł,a ja powoli odliczam dni do niedzieli

A ja odpoczywam na maxa (chociaż leżenia mam dość) i na szczęście nic z brzuszkiem się nie dzieję, snów też żadnych strasznych nie mam.
Na wieczór puszczam sobie muzyczkę i wstaję z uśmiechem na ustach :))) A Mała jeszcze sobie potańczy przed snem :).

No niestety Mika w sklepie dużo drożej tak się od ponad 200 ceny zaczynają, ale smyk przesadził z 280 ;/

witam was,strasznie mi tęskno za codziennym siedzeniem na bb i czytaniem od deski do deski,a tak to tylko na szybko coś poczytam,posprawdzam czy wszystkie jeszcze sie w miare trzymaja i musze znikac
dzieciaczki mam nadal chore i zero poprawy,jakis wstrętny wirus je dopadł,a ja powoli odliczam dni do niedzieli
Piwonia a jak Ty sie czujesz? jak brzuszek?

Piwonia bardzo mi przykro z powodu dziewczynek... Trzymaj się

Mika jak znajdziesz taniej niż 135,00 to daj cynk :-) Żałuje, że nie zakupiłam miesiąc temu za 100,00:wściekła/y: ale myślałam, że jeszcze będą i mam czas szukać
.

Piwonia bardzo mi przykro z powodu dziewczynek... Trzymaj się

Mika jak znajdziesz taniej niż 135,00 to daj cynk :-) Żałuje, że nie zakupiłam miesiąc temu za 100,00:wściekła/y: ale myślałam, że jeszcze będą i mam czas szukać
.
oki dam znać, a ja jeszcze szukam aby u tego samego sprzedawcy kupić leżaczek FISHER-a, by za jedną przesyłką było, ale jakos kiepsko z tym :baffled:

reklama
Do góry