reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Aby wszystko bylo ok...to mozesz i w lipcu....mi raczej nie wyda.bo mam termin prawie na koniec sierpnia,na 24....;-)
No dobra spadam , bo mnie Gosia zameczy....hi,hi.....:-D

A to wy nie wiecie ze pierwsze miejsce juz dawno zarezerwowane przez Aneczke:-D:-D
Mika druga a zaraz potem blizniaczki:-DPodium zajete heheheh

damy rade... potem same wesole wiesci beda:-D

ach ja tez juz czekam na koniec lipca... potem to juz wola nieba:-D

i znowu mnie glowa boli:baffled:
masakra... niech ta pogoda sie ustabilizuje:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny na czerwcówkach polecaja czopki homeopatyczne Spascupreel na kolki a własnie robie liste dla mamy co mi m a w aptece dokupić i nie wiem czy warto?

ja myslę jak Kasia że nie ma sensu na zapas kupować...no chyba że potem nie bedziesz miała możliwości
mój też raczej nie miał kolek - parę razy się zdarzyła także też nawet jednego opakowania esputikonu nie zużyliśmy - zresztą nawet go jeszcze mam bo miał strasznie długi termin trwałosci :tak:a sorki aniaso- dopiero doczytałam dalej że nie bedziesz miała możliwości kupić :) no to faktycznie można coś mieć w razie czego - u nas ten esputicon się sprawdzał http://www.i-apteka.pl/product-pol-766-ESPUTICON-krople-5g.html

a naszym lekiem numer jeden pomagającym na cało zło ;) były czopki Viburcol - goraco polecam!!! http://www.doz.pl/leki/p5023-Viburcol_N

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym chciała urodzic w połowie sierpnia, wcale sie nie pcham na podium :-D. Pod koniec lipca mam przeprowadzke (ale nic nie będe musiała robić) i córeczke zapraszam na swiat w nowym domku :-D:-D:-D

Do góry