reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Z odwiedzeniem porodówki to podobno nie taka prosta sprawa. Nie można się wcześniej umówić na konkretny dzień i konkretną godzinę. Najlepiej będąc w pobliżu zadzwonić i się zapytać czy nie ma akurat porodu i czy można przyjść... Ja tak planuje cały dzień w Wejherowie u koleżanki posiedzieć i dzwonić co pół godziny aż się wstrzelę.

reklama
Witam, ja nie mam też jeszcze wszystkiego i nawet nie wiem kiedy będę mogła iść na zakupy.
No cóż w razie czego mamusia mi kupi resztę rzeczy do szpitala (dla Oliwii z rzeczy mam wszystko) :))), a jeśli chodzi o łóżeczko, wanienkę, komodę, wózek, pościel itp to mój wie co ma kupić, więc kuruje się na spokojnie leżąc w łóżeczku bez stresa, że czego nie mam :).

Mój gin jest ordynatorem, więc jest odpowiednią osobą do udzielania odpowiedzi w tym temacie:-)

U mnie zakupy tylko ja, ewentualnie brat, ale on mieszka w Szczecinie i musiałabym dokładnie wszystko opisać.

Chogata, a u mnie leje od wczoraj, ale mi jakoś pogoda teraz mi nie przeszkadza i tak muszę leżeć ...

A ja nawet nie myślałam o tym by iść pooglądać porodówkę w klinice :)

Witam, ja nie mam też jeszcze wszystkiego i nawet nie wiem kiedy będę mogła iść na zakupy.
No cóż w razie czego mamusia mi kupi resztę rzeczy do szpitala (dla Oliwii z rzeczy mam wszystko) :))), a jeśli chodzi o łóżeczko, wanienkę, komodę, wózek, pościel itp to mój wie co ma kupić, więc kuruje się na spokojnie leżąc w łóżeczku bez stresa, że czego nie mam :).
No ja też tylko aptekę odwiedzę w przyszłym tygodniu i jestem gotowa. Wózek, łóżeczko i fotelik samochodowy kupić można zawsze później.
Teraz to tylko porządek w domku zrobić i poprać to wszystko:sorry2:

No ja też tylko aptekę odwiedzę w przyszłym tygodniu i jestem gotowa. Wózek, łóżeczko i fotelik samochodowy kupić można zawsze później.
Teraz to tylko porządek w domku zrobić i poprać to wszystko:sorry2:

U mnie porządki robi mój, bo ja niestety nie mogę...
Na szczęście poprane mam ciuszki i poprasowane, a co do pieluszek i pościeli poproszę kuzynkę, by przyjechała i mi poprasowała :-).

Cieszę się, że jednak zdecydowałam się na wcześniejsze zakupy dla małej i poprałam wszystko wcześniej :-).

No nigdy nie wiadomo co nas unieruchomi niestety. Ja dostałam powera jak mi się ciężko zaczęło robić. Pomyślałam, że jak będę czekać to będzie jeszcze gorzej. A na pranie i prasowanie mam jeszcze 2 miesiące więc na pewno dam radę to zrobić sama powolutku.
Ale tobie Deli nie zazdroszcze, bidulko. Mam nadzieję, że ci szybko przejdzie i nie będzie już więcej cię męczyć.

witam w wstretną sobote,leje od wczoraj strasznie,nawet ciezko nos z domu wystawic,a ja musze bo dzisiaj ide do chrześnicy na urodziny zaległe,choc wcale nie czuje sie na siłach i wogóle nie mam ochoty na towarzystwo,od dwóch dni tylko płakac mi sie chce i mam wszystkiego dość

reklama
To i ja sie przywitam:-D
Piwonia u nas odwrotnie sliczne slonko swieci oby caly dzien taki zostal:tak:Zaraz zbieram manatki i ide na spacer z moim porannnym ptaszkiem, znow wstal o szostej:szok:
Odliczam dni do przyjazdu meza mam nadzieje ze nie zrobi mnie w balona i wroci na czas. Ma wrocic za tydzien w niedziele a w poniedzialek mam wizyte i usg wiec taka taksowka by mi sie przydala:-D
Acha z niusow dnia naciagnelam meza na nowe lozeczko, ale sie ciesze:dry::dry:
Ale ja to musze te wszystkie zakupy zrobic sama bo on nieodroznia podpasek od wkladek, a wozek jakbym mu pozwolila kupic bo bylby dopiero szok:szok:Kiedys mowie do niego ze jak bysmy chcieli kupic wozek po porodzie to ja wybiore a jak bede w szpitalu on zamowi na allegro, ale wtedy sie zorientowalam ze on nawet za specjalnie nie wie co to allegro:szok::-D
Milego dnia wszystkim zycze wlasciwie weekendu:-D

Do góry