reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hello lasencje!
Melduje, ze już jestem! Cała i zdrowa!
I nawet zadowolona, bo pomimo bólu i wiecznego czekania dzień zakończył się zakupami w Ikea'i i to mi strasznie humor poprawiło. :-D
Mamy już wanienkę, 2 pościele,3 prześcieradła, kołderkę, podusie, śliniaki i ręczniczki. A i nawet skusiłam się na taką kaczuszkę kolorową którą się wiesza np. na ścianę ( IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER ANKA | Kieszenie ścienne)

Ale naprodukowałyście dzisiaj?! Jutro będę miała lekturę:sorry2:

reklama
neverend witaj:)
jeśli chodzi o szpital w Olsztynie to zależy o czego od szpitala wymagasz czy ciąża prawidłowa czy chodzi ci o dobrą opiekę pod względem sprzętu dla dziecka czy o inne kryteria??
ja idę do wojewódzkiego bo tylko ten szpital ma najlepszy sprzęt do ratowania nawet małych dzieci o wadze poniżej kilograma (tu przyjeżdżają patologie z innych miast),każdy inny szpital w razie komplikacji do wojewódzkiego wysyła jeśli czas jest...
tyle jesli patrzeć pod tym kątem.

:-)grunt że ta siatkówka zabezpieczona...teraz mogę rodzić:-D
No i zakupy też zrobione więc tylko się do szpitala spakować i siedzieć i czekać...

Widze ze juz wszystkie zakupy macie porobione,no przynajmniej wiekszosc....a ja dalej na samym koncu zostalam...hi,hi....no i nie wiem na co czekam.....zdaje mi sie ze mam jeszcze kupe czasu....:baffled:

neverend witaj:)
jeśli chodzi o szpital w Olsztynie to zależy o czego od szpitala wymagasz czy ciąża prawidłowa czy chodzi ci o dobrą opiekę pod względem sprzętu dla dziecka czy o inne kryteria??
ja idę do wojewódzkiego bo tylko ten szpital ma najlepszy sprzęt do ratowania nawet małych dzieci o wadze poniżej kilograma (tu przyjeżdżają patologie z innych miast),każdy inny szpital w razie komplikacji do wojewódzkiego wysyła jeśli czas jest...
tyle jesli patrzeć pod tym kątem.

Chyba właśnie o to mi najbardziej chodzi, bo jestem w 30tc. a w 27 już wylądowałam na patologii. Jeśli miałoby się coś stać (tfu tfu), to wolę, żeby malutka miała zapewnioną najlepszą opiekę. Dzięki bardzo za radę.

wiesz w takiej sytuacji tylko ten szpital mogę doradzić ja tam już dwa razy rodziłam synek urodzony 35/36 tydzień i cieszyłam się ze tam jestem choćby z tego względu,maja tez dobre usg którym badają wcześniaczki a opieka jak wszędzie jak się trafi ale jeśli chodzi o opiekę noworodków nie narzekałam.

Oki laski wybaczcie ale się już zmyje.:sorry2:
Miałam dziś tyle wrażeń i oko jakieś takie dziwne po tych wszystkich kroplach znieczulających i rozszerzających źrenicę (a wyglądałam jak husky dziś, jedno oko błękitne drugie czarne:tak:) Odezwę się jutro jak już dojdę do siebie. Miłego wieczorka życzę!
Papa;-)

reklama
No ja miałam tam usg małej, bo też podejrzewają chore nereczki.
Naprawdę dobre. Słyszałam różne opinie o tym szpitalu i mam mętlik,
ale to rzeczywiście zależy od tego na kogo się trafi i jakie samemu ma się podejście.

Do góry