reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dzień Dobry Sierpniówki ;-)
Dziś sobie pospałam, a za oknem ślicznie oby tak sie utrzymało :-D
Ja dzis luzy mam bo mój mąż zabiera dzieciaki na cały dzień, więc LABA :tak:
Torbe mam już częściowo spakowaną, teraz tylko co mi sie przypomni to dokładam, ciuszki uszykowane, tylko szafki brak, trza wybrać sie na zakupy :tak:

Miłego weekendu :-D

reklama
Dzień dobry :)

miałam dziś okropną pobudkę, złapał mnie straszny skurcz w łydce i trzymał długo aż mi łzy poleciały, chyba muszę magnez sobie sprawić :confused:

u mnie dziś pochmurno, od rana lało bo jak wstawałam na siku po 4 to aż szumiało

moja torba pusta ;-) za pranie się muszę zabrać, ale w taką pogodę będzie dłużej schło więc może poczekam do poniedziałku?

Kasiu u mnie też słonko ale już widzę chmury z północy ciągną więc idź na ten spacerek, żebyście nie zmokli.
Ja też się zabieram za coś pożytecznego, bo od dwóch godzin próbuje nadrobić zaległości i mi czasu mało. Jak tak dalej pójdzie to pół dnia mi zleci hihi
Miłego dzionka życzę;-)

Wy dziewczyny macie chociaz torby, choc puste, ja nawet torby nie mam heheheheh
Wciaz mi sie wydaje ze mam jeszcze duzo czasu:-D

Ja się własnie zastanawiam w którą torbe sie spakować bo mam taką podróżną na kółkach :-D
Myślałam o takiej mniejszej ale boję się że się w nią nie zmieszczę bo same podkłady poporodowe i pieluszki dziecka ile miejsca zajmą :baffled:

Wy dziewczyny macie chociaz torby, choc puste, ja nawet torby nie mam heheheheh
Wciaz mi sie wydaje ze mam jeszcze duzo czasu:-D

Kasiu ja też nie mam jeszcze torby :-)
Mój mi mówi bym się spakowała w końcu i postawiła torbę w szafie,a ja mu ciągle powtarzam, że musi najpierw do sklepu, bo albo mamy za małe torby takie na siłownie, albo za duże :-D
No i czekam, aż kupi. Wczoraj powiedział, że kupi ją w tym tygodniu ;-)

reklama
Dzień dobry:-):-):-)
u mnie szaro buro coś tam słonko kombinuje ale niemrawo:-:)dry:

torbę wczoraj zadowolona spakowałam a potem się poryczałam :zawstydzona/y:bo się okazało że sobie ręcznika nie spakowałam:-D i już nie wejdzie:wściekła/y::dry::baffled: no i wychodzi że dalej niegotowa jestem:szok::baffled:

Do góry