reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja albo tylko adidasy noszę albo klapki czy japonki jak ciepło.Butów nie kupuję bo po ciązy i tak noga wróci do pierwotnych kształtów i będą za bardzo rozciągnięte.Dobijam wszystkie stare buty i ciuchy w które się jeszcze mieszczę (a sporo tego jest) .Jak urodzę to zaszaleję z ciuchami dla siebie:-)

Też dobijam moje stare buty i japonki, tylko drewniaki mi pękły i zostały same japonki:-( to chciałam sobie jakieś za grosze na ryneczku kupić, ale nici z tego :no:

reklama
Witajcie kobietki,
U mnie zimno i szaro...a niby taki miał być ciepły czerwiec.
Obudziłam się strasznie głodna i wciągnęłam ciacho z truskawkami i galaretką (mamcia wczoraj przywiozła):-)

Wkurzyłam się wczoraj, bo wybraliśmy z mężem wózek i mieliśmy już na dniach go zamawiać,a okazuje się że już od kilku tygodni nie mają w takiej wersji kolorystycznej i nie będą produkować. A taki był śliczny, czerwony... teraz żaden inny mi się nie podoba:-(
A na necie szukałaś .Może maja jeszcze taką wersję kolorystyczną?

Dzień dobry dziewczynki:-)
Ja znowu zaszalałam i spałam 11 godzin:laugh2:
ale co się dziwić pogoda paskudna,pada,wieje tylko do spania sie pogoda nadaje:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Aguś długi weekend jest to do poniedziałku cisza będzie:)
a u mnie mój wolne miał w środę i czwartek(super pogoda była:) a teraz ma mieć poniedziałek i wtorek też ma być niby ładnie:)
a dziś kwitnę w domku bo pada a sama z młodym jestem jutro jak padać nie będzie to do koleżanki pojadę a jak będzie brzydko to znowu kwitnąć w domu będę:(
posprzątane mam, jedzenie jest więc z książką dziś mam dzień:)

Witam, u mnie dziś dzień zaczął si ę od wojaży po marketach budowlanych. Z remontem wszystko szło sprawnie aż do teraz.....wczoraj nam położyli wykładzinę a dzisiaj już zniszczona!!Teść malował sufit, oparł się o okienko z łazienki i....spadło. Nie dość, że się potłukło to jeszcze mam dziurę w wykładzinie!!!:-:)angry: Nawet 24 godzin w całości nie przetrwała. Mąż jak to zobaczył to aż się w nim zagotowało. Nigdy go nie widziałam, żeby się taki czerwony ze złości zrobił.

I ja się witam w sobotę :)
Cześć Aguś. Jak to w każdy weekend cisza na BB.

Ja już też mam poprane posprzątane, poprasowane i teraz siedzę i się nudzę.
Pogoda do d*** więc nie ma co robić :(.

ech ano cisza:)
my juz po zakupkach:)
kupilam dzis stanik do karmienia zwykly bawelniany i 2 paczki mokrych chusteczek huggisa:) jedne zwykla drugie nawilzane:)aaa i koszule nocna z guziczkami z przodku:) razem mam juz 3:) mam nadzieje ze wiecej mi nie bedzie potzreba bo chyba tylko 2 dni spedze maksymalnie w szpitalu:)

reklama
Do góry