reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a ja kupilam ubezpieczenie na auto i dowiedzialam sie ile bede musiala doplacic jak moj maz zda testy na prawko:) bo u nas jest tak ze jak zda sie testy to mozna juz jezdzic w towarzystwie osoby z pelnym prawem jazdy z oznaczeniem L:):):):)

reklama
Ja już bardzo serdecznie podziękuję za taką pogodę - nie mam kostek u nóg :wściekła/y::wściekła/y: a stopy wylewają mi się z Crocsów :baffled::baffled:

zaraz Anielkę mi mąż przywiezie do tego czasu poczytam co naskrobałyście dzisiaj....

Hej Dziewczynki:-):-)
ja dzis w pracy pol dnia tylko bylam, wczoraj mialam taki stresujacy dzien ze na dzis wzielam wolne od 13.00,
mam pare dni urlopu do wykorzystania ktore chcialam sobie zostawic na ostatni tydzien w pracy, czyli moj 38 tydzien !! ale wybiore widze wczesniej

fajnie jest w domku, gotuje pyszny sosik z kasza jakby jeczmienna - wypatrzylam na polce ze zdrowa zywnoscia,
zaraz relksujacy prysznic biore i poczekam na mojego:tak:

Malinka- ja tez uwielbiam malinki, ale ze drogie tu sa bardzo to zyje na truskawkach raczej:tak:i przyjaciol tez ogladam jak tylko leca w tv, nawet jak juz ogladalam wczesniej

Sempe- zdrowia zycze,ale cie wzielo chorobsko:zawstydzona/y:

widze ze pare dziewczyn ma wizyty u lekarza dzis to pewnie wiesci beda pozniej...

ja jestem piję kawkę i czekam aż nospa zadziała.bo byłam na tym pseudo zebraniu i sie lekko zdenerwowałyśmy z koleżanką,a teraz ja cierpie,wiec mam nadzieje,ze reszta klasy nie bedzie miała mi za złe tego co zrobiłysmy,a płytek jak nie było tak dalej nie ma,mają być dopiero jutro wieczorkiem

reklama
Iwonko tak to jest ale dobrze że walczyłyście o swoje!!
Teraz odpoczywaj!!:tak:
A ja czytam o karmieniu piersią.próbuje coś znaleść na temat tego czy wielkość piersi ma jakieś znaczenie??Mam taki mały biust że nie wiem jak bym miała karmić na leżąco??chyba to wtedy nie wygodne co??ale pewnie się myle....

Do góry