reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja tez choc wcale nie jestem z tego powodu szczesliwa:baffled::baffled:
dla mnie to już zrobiło się rzeczą normalną, ale jak sobie pomyślę jak kiedyś miałam iść na wizytę do ginekologa to mnie skręcało :baffled:
przynajmniej w szpitalu nie będę się czuła skrępowana przy tylu gębach patrzących :-D
a mnie lekarz ogląda co wizytę tam w środku i na zewnątrz, bo mam pewną dolegliwość niezwiązaną z ciążą, którą musi kontrolować :tak:
zresztą tak jak pisała ania, przy okazji kontroluje szyjkę i wiem, że wszystko jest ok

Ostatnia edycja:
Basiu może arbuza jedz codziennie - mi pomaga bo ma dużo wody w sobie!
A ja już obiadek prawie gotowy.Nawet jeszcze pranie ręczne zrobiłam.
Ale już będę dziś odpoczywać bo znowu mi kręgosłup daje popalić:baffled:

Witam, ja już po obiadku, odprawiłam męża do pracy, poustalałam przelewy i chyba idę się zdrzemnąć. Potem chyba poprasuję, bo mi się kupka zebrała, a nowe pranie już wisi, bo teściowa nastawiła pralkę to się dorzuciłam. Dziś zamówiliśmy naszą pralkę. Ale się cieszę:-). Będzie za kilka dni jak dobrze pójdzie.

A tak z innej beczki, to doradźcie mi, dziewczyny. Wybieram się z mężem w czwartek na ślub mojego sąsiada, z którym znam się od dziecka. Czy wypada mi coś kupić, czy sama kartka wystarczy?Zastanawialiśmy się z mężem nad jakąś fajną książką, tylko teraz przez moją chorobę praktycznie nie wychodzę z domu i nie było kiedy coś kupić.On w sumie nie był na moim ślubie, podwiózł mi tylko gości do kościoła i zniknął.

Ja też jestem badana przy każdej wizycie i lekarz zawsze mi mówi jak szyjka wygląda, to moja pierwsza ciąża także cieszę się jak mi mówi że wszystko jest w porządku.

Ja mam zawsze badanie przy każdej wizycie!
U mnie się zachmurzyło i duszno gdzieś w oddali słychać grzmoty,może popada i będzie lżejsze powietrze!!!Bo coś mi się ciężko oddycha tak pod piersiami a brzuchem coś gniecie to chyba przepona co?Mały mi uciska???

reklama
A tak z innej beczki, to doradźcie mi, dziewczyny. Wybieram się z mężem w czwartek na ślub mojego sąsiada, z którym znam się od dziecka. Czy wypada mi coś kupić, czy sama kartka wystarczy?Zastanawialiśmy się z mężem nad jakąś fajną książką, tylko teraz przez moją chorobę praktycznie nie wychodzę z domu i nie było kiedy coś kupić.On w sumie nie był na moim ślubie, podwiózł mi tylko gości do kościoła i zniknął.
Na sam slub to mysle ze sama kartka i kwiaty wystarcza. Bo w koncu pannie mlodej tez cos sie nalezy:tak::tak:

Do góry