reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Praktyka czyni mistrza!!:-D
A mnie za to znowu się ciężko oddycha , tak bardzo bym chciała wziąć głęboki oddech tak odetchnąć a tu dzida.... z dnia na dzień coraz gorzej...
Ale za to w kroku mnie nie boli....

reklama
ja jak byłam w domu to karmiłam tylko na leząco:-) zawsze ucinałam sobie 15min drzemki:-) a jak gdzies na wyjsciu byłam to na siedząco.
tak jak pisze Kasia, wszystko kwestia wprawy, dasz radę Malinka

Ja tez raczej oddycham pelna piersia ale brzuszek tez mam nisko:tak:I wlasnie krocze boli strasznie az mi na lewa noge promieniuje bol

ja na siedzaco zawsze karmilam ale to dlatego ze dzieci nie bralam do naszego lozka:) nakarmilam i odkladalam do lozeczka:)

no kasia to tak jak u mnie:) tez mnie tak gdzies uciska ze mi czasem nogi dretwieja:( i male mnie sie tak pcha na dol ze szok....nieprzyjemne uczucie....czasem se mysle ze jak bedzie sie tak pchac to mi w koncu wody odejda no.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiecie przeczytałam u nas w mieście że robia w gabinecie masaże dla kobiet w ciąży...Co o tym myslicie??Może zrobić sobie taką przyjemność??te plecki tak bola a nie ma mnie kto pomasować:baffled:Tylko nie wiem ile kosztuje taka przyjemność....

reklama
no kasia to tak jak u mnie:) tez mnie tak gdzies uciska ze mi czasem nogi dretwieja:( i male mnie sie tak pcha na dol ze szok....nieprzyjemne uczucie....czasem se mysle ze jak bedzie sie tak pchac to mi w koncu wody odejda no.....
Aga ja mam czasem wrazenie ze maly za chwile wyskoczy albo wypadnie:tak::tak:widac cos za cos albo oddychanie albo bole krocza:-)

Do góry