reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Wiesz Joan ja teraz w niedziele jechałam na targi rolnicze 60 km w jedna strone to myślałam że nie wysiedze!!!!!!!!!Wszystko w połowie drogi mnie bolało i juz miałam dosyć.Ale to może jak bym miała wygodne siedzenia w aucie to jeszcze bym wytrzymała....
Skoro czujesz się na siłach to jedz!!Tylko radze częste przystanki robić żeby nawet się wyprostować:tak:

reklama
Mamuśki a ja mam do Was takie pytanie. Wybiera się któraś z Was w ten długi weekend na jakiś dalszy wyjazd?

Mój mąż mnie namówił i pojedziemy do teściowej do Wiednia, miałam już nigdzie nie jeżdzić tak sobie powiedziałam, ale dobrze się czuję. Dzwoniłam nawet do gina zapytać się czy mogę to powiedział, że tak tylko mam na siebie uważac, cokolwiek to znaczy:-(
Dlatego chciałam się zapytać czy któraś z Was może się wybiera w podobną podróż, może dostała jakieś inne zalecenia od lekarza.
Ja bardzo chciałam jechać do Rodziców do Trójmiasta ale nie jadę bo boję się :baffled:
Po pierwsze przez łożysko ( mam nisko schodzące ) a po drugie mi się juz strasznie niewygodnie jeździ samochodem :sorry:
Niby przeciez brzucha nie mam takiego dużego ale jakos mnie gniecie, kręcę się i wiercę więc stwierdziłam że daję sobie spokój :-p

Dzień Dobry :-D Ja dziś wstawiłam już ciuszki po Anielce, bo chce je dwa razy wyprać - najpierw w zwykłym proszku potem w dzieciakowym. Pranie nowych wstrzymałam do czasu aż przyjdzie mi pościel i fotelik, bo będę chciała wyprać tapicerkę.

Kurcze Młody coś dziś spokojny i już się zaczynam niepokoić :baffled: Byle do sierpnia....

Dzien dobry,
u mnie slonko swieci i jest cieplutko;-)
Mju nie martw sie, moja mala tak roznie sie rusza ze musialabym co drugi dzien do lekarza latac:eek: ale skonsultowalam sie z dwoma i oboje powiedzieli ze ruchy dziecka to jest sprawa tak indywidualna zeby sie w ogole tym nie denerwowac. Najwazniejsze zeby sie dzidzia ruszyla w ciagu 12 godzin.

Chogata kupowalam wczoraj truskawki za 5 zl za kg na Placu Pocztowym, bardzo smaczne:tak:

A ja pozmywałam głowę umyłam i odpoczywam.
Szukam przepisu na takie amerykańskie placki, bo kupiłam ostatnio syrop klonowy. Może któraś z was umie?

Co do truskawek to ja tylko w formie koktajlu teraz je jem. Normalnie może 2-3 i dość. A wypić mogę hektolitry:)

Dobra idę poodkurzam jeszcze. Nosi mnie przed wizytą normalnie.

Ostatnia edycja:
To Ty masz na wizycie normalne badanie ginekologiczne??
Pytam, bo szczerze mówiąc ja nie pamiętam kiedy ostatni raz na fotelu siedziałam :baffled:
Za każdym razem mam badanie ginekologiczne.Teraz też bo musi mi wymazy porobić ,bo ja w wannie chcę rodzić a to jest wymagane.A poprzednio to tylko oglądneła sobie sluz i czy szyjka jest zamknięta:-)

reklama
Do góry