reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Więc dobrze Sempe że poszłaś do tego lekarza. Trzymam kciuki, żeby antybiotyk szybko zadziałał.
I idę się wziąć do roboty, bo jak siedzę z wami dłużej niż do 9 to potem nic nie mam zrobione. I chodzę zła na siebie jak osa. Albo przed powrotem mojego z pracy latam na podwyższonych obrotach a potem zdycham.
Odezwę się po powrocie od lekarza.
Miłego słonecznego dnia wam życzę :)

reklama
Pa Efe i daj znac koniecznie jak po wizycie....

Malinka to ci nie zazdroszcze i remontu i nieodpowiedzialnego mezulka.....musisz go zmobilizowac jakos....:eek:

no ja wczoraj zaczełam pakować rzeczy w domku,tylko pudełek brakło,dzisiaj musze sobie znowu kilka ze sklepu przynieść,mąż dowiezie reszte

Anet on powiedział że od przyszłego tygodnia zacznie coś robić-ale on już wtedy będzie pracować i tylko popołudniami będzie coś robić a co za tym idzie wszystko się wydłuży.
A jak mu powiedziałam że co będzie jak nie daj boże urodze wcześniej to mi powiedział że przecież jest pokój gościnny wolny....słów brak!!!!!!!!!!!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
ide w końcu do tych garów~!

fajnie ze macie dzis wizyty, ja mam w poniedziałek 15tego.
dajcie znac co tam u Was:-)

mi się wczoraj pralka popsuła i nadal mam w niej mokre prawie, facet przyjdzie po 14.00 a wymianę kaloryferów przenieślismy na jutro rano, boję się tego bałaganu!

Iwonka zyczę cierpliwosci przy remoncie i nie przepracowyj się za bardzo!! ja tez mam postanowienie ze nie będę się forsować mam nadzieję dotrzymać słowa.
A nie możesz się popakować w większe worki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja uciekam, bo znowu nic nie zrobię dzisiaj....

miłego dnia, dziewczyny! Idę wstawić pranko dla dziecka :tak::tak::tak:, potem poprasuję... trzeba się wreszcie do tego zabrać!:-)

reklama
Do góry