reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasiu mam bardzo dużo truskawek!!teściowa zbiera codziennie prawie cały koszyk!!
Z chęcią bym Wam dała bo u mnie się zaczynają marnować-będę musiała zacząć je mrozić bo szkoda wyrzucać !!!
A u nas truskawki do 5 zł są,a sąsiad z wioski sprzedaje po 4zł

Kasiu mam bardzo dużo truskawek!!teściowa zbiera codziennie prawie cały koszyk!!
Z chęcią bym Wam dała bo u mnie się zaczynają marnować-będę musiała zacząć je mrozić bo szkoda wyrzucać !!!
Leeeeee Malinka fajnie, kompoty rob:tak::tak:Na zime jak znalazl:-DU mnie zielone juz sie smieje ze twardo na meza czekaja:-D:-D

Mi w tym roku smakują jak nigdy dotą oczywiście w sezonie zjadłam może ze 3-4 kg i to wszystko a teraz od 2 tyg.codziennie kilo a na weekend 2 kg i to już zazwyczaj w sobotę koniec mam:eek:

Witam serdecznie z rana:-D

Mam dużo do nadrobienia na forum ale czasu też nie za bardzo na to wszystko :-(

Mam nadzieję że u Was wszystko wporządku. Ja się biorę za jedzenie śniadania i doginam do miasta dalej załatwiać papiery do tego naszego ogrzewania.
U mnie ładna pogoda ale tak jak pisąła Kasia po południu burze mają być, zobaczymy.

To Chogata mamy podobnie. Normanie mogłam bez truskawek żyć ale teraz?! Aż się sama dziwie. Nie straszcie mnie deszczem bo ja popołudniu do lekarza:wściekła/y:

Witam sie ,u mnie dzis tez sloneczko....ale tez burze zapowiadaja na wieczor...wrrr..:crazy:..
A co do obrzarstwa to wciagnelam wlasnie talerz klusek z truskawkami,wczoraj zebralam juz swoje,ale jeszcze nie ma ich za duzo....
W sklepach u nas tez ok 5 zl,a na targu po 3 jak u Kasi....
A co do jajecznicy to ja tez wczoraj jadlam,jak Aneczka...ale nic mi na szczescie nie bylo.....Malinka tylko ze ja mialam az z 3 jajek....z 1 to bym sie nie najadla...hi,hi....:szok:
Opalilam sobie wczoraj dekold i dzis mnie swedzi...hi,hi....:-D

Kasiu a u nas kompoty to jakoś nie idą:baffled:
Ale poluje na MALINKI!!!!!!!!!!!!!uwielbiam je!!!I musze sobie kupić ich dużo!!!!Zrobie sok bo uwielbiam taki do cherbatki.He he Malinka lubi malinki:-D

Malinka,a dzemy probowalas...ja uwielbiam z truskawek i cala moja rodzinka....czekam az sie dobrze zaczna i do dziela....:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry