reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Coś mi bb szwankuje, wczorajsze posty pokazuje jako dzisiejsze. U nas też słonko, a ja wizytę mam dopiero 23.06, a w czwartek glukozę. Kupiłam glikometr i sama sprawdzam i wyniki mam dobre, więc si e nie martwię czwartkiem. Zaczynam wierzyc że mnie ominie cukrzyca, chociaż wszyscy lekarze mnie zapewniali że są małe szanse na to.

Ja ze śniadaniem nie mam problemu , zawsze przed praca płatki z mlekiem albo jak dzisiaj z jogurtem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry, piękny i słoneczny ;-)

u mnie na śniadanie: kanapki z bułeczki pełnoziarnistej z szynką, pomidorem i ogórkem + jogurt z malinami.

idę dziś na sushi :-D:-D:-D:-D co prawda nie będę mogła zjeść tego co najbardziej lubię, bo surowego nam nie można, ale zawsze coś tam wybiorę...
A w niedzielę mamy 1 rocznicę ślubu.... mój mąż jakieś atrakcje przygotował, ale nie chce zdradzić, co...

To i ja sie przywitam:-D
Ktos mi to smaka jajecznica zrobil. Co prawda sniadania jeszcze nie jadlam ale nnnnna paczka tez ochota sie zrobila:tak::tak:
Ja to mam ambitne plany na obiad. Zrobie kotleciki drobiowe i sie z dzieciakami opchniemy:-D:-D
Od rana wzielo mnie dzis na sprzatanie co pewnie odcierpie przez reszte dnia, ale znajac mojego ostatniego lenia pozniej nie posprzatalabym wcale.:baffled::baffled:
Pogoda narazie ladna ale juz w tv trabia ze po poludniu burze miejscami gwaltowne wrrrrr. A moje truskawki w ogrodku nigdy chyba nie dojrzeja.
Malinka a jak twoje masz juz wysyp??Bo juz dosc dawno pisalas ze zaczynaja dojrzewac a u mnie nadal zielone.:eek::eek:
Milego dnia dla wszystkich

reklama
Do góry