reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
mi też brak;p
a tobie basiu fajne rzeczy wychodzą:)
chogata nogi zaciskaj i leż grzecznie w łóżku!!!!
Leżę i zaciskam nogi najgorzej jest z sikanie (siadaniem na sedes -boję się).Na pogotowiu jak robili mi usg to patrzę a tam wielki czarny balon a córki brak ,ale se myślę jeszcze chwile temu czułam ruchy -niemożliwe.Gin widzi moją mine i się śmieje :co pani tak wystraszona dziecko jest a ten balon to pęcherz pełny ,prosze iśc się załatwić:tak:

No to niezle Chogata. Ale teraz to ty lez odpoczywaj jak najwiecej, bo chyba nie chcesz byc pierwsza co??Narazie to chyba w ogole nie ma chetnych;-);-)

Witajcie!
Jestem tu pierwszy raz, jakoś wcześniej nie trafiłam na tą stronę, a szkoda....
Jak Wy kochane spodziewam się dzidziusia w sierpniu. Obecnie początek 32 tygodnia.
Mam pytanie, czy również odczuwacie bolesne ruchy dzieciątka? Mój synek cały czas jest bardzo aktywny, ale od paru dni szczególnie boleśnie mnie "atakuje". Na ostatnim usg był położony pośladkowo i zastanawiam sie czy przypadkiem się nie odwraca i dlatego tak boli...

Sempe podziwiam Cię że decydujesz się na wczasy :tak: no ale z drugiej strony rozumiem że chcesz z dziećmi spedzic troche czasu :-)
Ja to panikowałam juz jak teraz na działce bylismy na weekend że jak mnie złapie, to nie będę rodziła w swoim szpitalu tylko na jakimś wygwizdowiu :baffled:

ja jestem,chciałabym,ale wiem,ze musze poczekać,ale teraz dla mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie,ale zobaczymy jeszcze
I co Piwonia ,że byś teraz urodziła ,jakiś czas i tak w szpitalu byś spedziła ,bo wczesniak by był.Ja tak jak mówiłam chciałabym na początku sierpnia tak ,żeby już trwał 9 mc.Dwa dni max. w szpitalu i do domu :-)

reklama
Iwonka co się stało że tak piszesz??!!
ja mykam po młodego do przedszkola bo jeszcze trochę posiedzę na kompie i dzwonić będą;p

Monika może boleć przecież dziecko ma już ok 2 kg jest duże i niestety ma mało miejsca, nic na to nie poradzimy teraz się zaczyna okres tych mniej fajnych kopniaczków:/

Do góry