reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja tez tak mam.... masakra:-D
tak to jest jak wchodzi baba do sklepu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam wizyte w przyszlym tygodniu:-D
ciekawe kiedy usg bede miala:szok::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale miałam zabiegane dni!!!
Wczoraj byliśmy w Kalsku na targach rolniczych TO 60KM JAZDY SAMOCHODEM W JEDNA STRONE I WIECIE CO MYŚLAŁAM ŻE W POŁOWIE JUŻ WYSIĄDE Z AUTA I DO NIEGO nie wrócę!!!
Ale było bardzo fajnie!!Nic sobie nie kupiłam ale pooglądałam sprzęty rolnicze i spędziłam miło niedziele!!
A dzis od rana na mieście na badaniach i w urzędach i na zakupach-najprzyjemniejsza sprawa:-D kupiłam fotelik do samochodu-potem się pochwale.
A i na ślub siostry(bo to już teraz w sobotę) kupiłam bluzkę jak ją przepiore to cykne fotke i powiecie czy moge tak iść bo nic ładnego na siebie nie mogłam znaleść te ciuchy ciażowe to dla gigantycznych ciężarówek a nie dla takiej chudziny tylko z brzuchem jak ja:baffled:

Hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale miałam zabiegane dni!!!
Wczoraj byliśmy w Kalsku na targach rolniczych TO 60KM JAZDY SAMOCHODEM W JEDNA STRONE I WIECIE CO MYŚLAŁAM ŻE W POŁOWIE JUŻ WYSIĄDE Z AUTA I DO NIEGO nie wrócę!!!
Ale było bardzo fajnie!!Nic sobie nie kupiłam ale pooglądałam sprzęty rolnicze i spędziłam miło niedziele!!
A dzis od rana na mieście na badaniach i w urzędach i na zakupach-najprzyjemniejsza sprawa:-D kupiłam fotelik do samochodu-potem się pochwale.
A i na ślub siostry(bo to już teraz w sobotę) kupiłam bluzkę jak ją przepiore to cykne fotke i powiecie czy moge tak iść bo nic ładnego na siebie nie mogłam znaleść te ciuchy ciażowe to dla gigantycznych ciężarówek a nie dla takiej chudziny tylko z brzuchem jak ja:baffled:
to fajnie jak milo spedzilas czas:-D
a jak sie czujesz:-D

reklama
Do góry