reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ojej Basiu, uważaj, bardzo źle z twoim palcem? Ja szyję naprzemysłówce i nie wiem jak ale nie da sie tam po prostu pojechać po palcu, ale w zwykłej maszynie to nieraz sobie podłoże pod igłę.No nie jest to przyjemne.
naszczescie tylko skore zerwalam... ostatnio w sam srodek paznokcia wbilam i pociaglam....:baffled:
myslalam ze z bolu odlece:szok::baffled:

reklama
nie widac dokladnie:sorry:

Załączniki

• Moje foty-0056_e1ba.jpg
    Moje foty-0056_e1ba.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 35
ładny, zapytam może głupio, ale czym rózni sie rożek od becika? Ja nie mam ani jednego ani drugiego, mam takie śpiworki.
becik to kwadrat i owijasz dziecko... a becik to prostokat i ma zamki z boku... chyba:szok:;-)

brakowalo mi maszyny... co mialam wene to siadalam i szylam:-D
pozniej te spodnie wciagne i wam pokaze:-D
musze zjesc bo moj mnie pilnuje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miranda becik to taki worek gruby dosc podobny do spiworka, ma z boku zameczki/ A rozek to zwykle cienki chyba ze jest z wkladka, kwadrat, ktorym owijasz dziecko zwykle ma rzep albo jest wiazany. Po lewej becik po prawej rozek

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 53
  • 111.jpg
    111.jpg
    2,7 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry