reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Miranda ciuszki fajne na resztę liczę z mała w środku;p
u mnie dziś leniwie ale pogodnie więc więcej na dworku siedziałam niż w domku szkoda było pogody bo ostatnio kiepska była i od razu humor ciut lepszy;p
biedna Aneta dobrze że powstrzymali skurcze, musi dobrze być dopiero początek czerwca nie wolno się rozpakowywać!!!

reklama
Dzieki dziewczyny za troske.Juz mi lepiej,pogadałm z M ,przespałam sie i znacznie lepiej sie czuje.
Widze ze wszystkim cos dolega.

Malinka jak te plecy Cie tak bola to sprbuj sie troszke pogimnastykowac,jak nie wiesz jak daj znac porobie zdjecia z mojej ksiazki w wkleje.Wiem ze to nie jest łatwe ale mi pomaga.Nie musisz cwiczyc po 2 godz. wystarczy 10-15 min.dzienie.

Hej!
My dzis zaliczyliśmy dzień w ZOO - potem jeszcze lody w Malinowej (mniammmmm pyszna lodziarnia polecam Warszawiankom). Po powrocie do domu tak mnie zaczał brzuch boleć, i Młody jakos się nie ruszał - ale teraz dostałam pare kopków - troche sie uspokoiłam.... ale czym bliżej końca tym bardziej sie boję...

A wogóle jakos słabo u mnie z nastrojem ostatnio coś płaczliwa się zrobiłam :zawstydzona/y:

EMY - pamietam o Tobie! Odzywaj sie do nas, trzymam kciuki za powodzenie terapi i aby czas Ci leciał szyyyyybko aż do dwóch kreseczek na teście :tak: Ściskam Cię mocno!

reklama
Do góry