reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzień dobry :)))))))
Jakoś dziś spać nie umiem. Pewnie po wczorajszych zakupach :).

Miłego dnia życzę, bo dziś mój grafik wypełniony, więc mnie nie będzie.

Emy miło, że do nas zaglądasz. Mam nadzieję, że to ostatnie 3 chemie i będzie już tylko lepiej. :tak:
Trzymaj się.

Kasiu małe sprostowanie strona gotowa (Anet, ale jeszcze potrzymaj lokatora w brzuszku), mój posiedział 2 nocki i zrobił, kochany jest. Miał mi tylko szkic zrobić, a ja resztę, a on mi zrobił wszystko. No i jak tu go nie kochać :).

Aniu, a jak Areczek?

Wczoraj pojechałam do mamy o 9, zostawiłam dom w chaosie, bo w piątek nie byłam w stanie nic zrobić, a w tygodniu tylko z grubsza, więc wyglądało jakby tornado mi przeszło.
U mamy mi troszkę zeszło więc do domu ściągałam późno (jakoś grubo po 17). Mój z uśmiechem na ustach zszedł po mnie i po zakupy, więc stwierdziłam, że pospał sobie chłopak do późna i dobrze, a teraz trzeba będzie posprzątać ;/.
Wchodzę do domu, a tu niespodzianka pomyte, posprzątane, aż mi dech zaparło. Życzę każdej takiego mężczyzny w domu.

Ostatnia edycja:
Witam się z rana ja po spacerku z psem .Też spać cos nie mogę:-).Ja wczoraj też miałam niespodziankę w postaci posprzątanego mieszkania (siedziałam sobie jak hrabianka),a panowie biegali wokół mnie:-).
Humor psuje mi tylko ta pogoda już naprawdę zaczynam w depresję popadać:wściekła/y:.I nawet na poprawę się nie zanosi:crazy:

Dzieńdobry, no jak mój kiedyolwiek posprząta bez moich 2tygodniowych próśb i grużb to oficjalnie zgloszę cud.
Chogata, jak cie to pocieszy u nas też pogoda do d..y.Co prawda jeszcze nie pada ale na pewno zacznie, a wychodzimy na sprzedaż bagażnikową że tak to określe i założę sie żebez ciepłej kurki nie ma co wystawiać nosa za dzwi.

Mnie też ta pogoda dobija, nie mam w ogóle humoru.
Mój się stara jak może bym się uśmiechała i bym była w dobrym, ale niestety pogoda robi swoje.

Strasznie mnie głowa boli drugi dzień, muszę zmierzyć ciśnienie, ale podejrzewam że mnie wczoraj na tych zakupach przewiało i to zatoki sie odzywają. A niech to.

patrzcie co znalazłam!

Nie martw się, jeśli miewasz czasem kłopoty z koncentracją i z zapamiętywaniem nowych informacji. Pogorszenie pamięci pod koniec ciąży jest spowodowane przejściowym kurczeniem się komórek mózgowych kobiety, mija jednak w kilkanaście tygodni po porodzie.

patrzcie co znalazłam!

Nie martw się, jeśli miewasz czasem kłopoty z koncentracją i z zapamiętywaniem nowych informacji. Pogorszenie pamięci pod koniec ciąży jest spowodowane przejściowym kurczeniem się komórek mózgowych kobiety, mija jednak w kilkanaście tygodni po porodzie.
dobrze wiedziec:-D
jestem usprawiedliwiona:-D:-D:-D:-D

reklama
Ojej Basiu, uważaj, bardzo źle z twoim palcem? Ja szyję naprzemysłówce i nie wiem jak ale nie da sie tam po prostu pojechać po palcu, ale w zwykłej maszynie to nieraz sobie podłoże pod igłę.No nie jest to przyjemne.

Do góry