reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
sęk w tym że właśnie dobrze się czuję więc zgłupiałam skąd te wymioty , dobrze że tylko raz.
a miłego weekendu dziewczyny, mój też w domku na weekend ale pogody nie ma a ja jakiegoś dołka mam:/

Aga - no rzeczywiscie to rozwiazanie dobre miec cos takiego w ogrodzie,no ale trzeba miec ogrod najpierw...
ja zagracam salon zeby wysuszyc pranie

Aneczka- moze przejadl sie na noc po prostu,
no ja tez mam nastroj raczej doujacy, chyba tez przez pogode, jakis film moze poogladam

do pozniej dziewczynki

no zima i jesienia to ja tez w domu susze ale to tez nie problem bo dom duzy i miejsce sie znajdzie:)
a gazebo przyda mi sie bo jak slonce swieci to sie schowac mozna:)
ale w polsce tez sie gniotlam w jednym pokoju z dziecmi na 16 metrach i pranie tez tam musialam wieszac:(

najgorsze że kurcze jest już czerwiec sznurów na dworze mnóstwo jeszcze mogłabym narozwieszać a tu ta pogoda i to już długo a w domu jakoś się chce schnąć:/
a prognozy pogody nie ciekawe aż do środy na pewno brzydko.
a mi już ciąża ciążyć zaczęła mocno:(

Witam sie znow....
Ja juz po obiedzie.....u nas nadal slonecznie....oby tak dalej......ale i tak nic mi sie nie chce.....a teraz to bym sie polozyla i nie wiem czy zaraz tak nie zrobie:tak:.....

no i u mnie niby też nie pada ale cały dzień pochmurnie i tylko czasem słonko wygląda więc średnio, dobrze że chociaż ciut cieplej jest.
ja dziś zupkę botwinkową wcinam dawno nie jadłam parę lat już...

reklama
Do góry