reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A ja się dziś nie wyspałam. Sąsiadka nade mną(szczerze to nawet nie wiem jak ona wygląda) co jakiś czas robi imprezki.Pech w tym, że mury cienkie i słychać każde słowo. Dziś balowali między 0-2, ale w miarę mi się dobrze spało i tylko jak wstałam siku to ich słyszałam, ale potem zaczęli od 5:50. Kończy mi się cierpliwość, następnym razem dzwonię po straż miejską, bo sama tam nie pójdę.Nie znam towarzystwa, jeszcze mi co zrobią a ja przecież brzusio muszę chronić.

A ja się dziś nie wyspałam. Sąsiadka nade mną(szczerze to nawet nie wiem jak ona wygląda) co jakiś czas robi imprezki.Pech w tym, że mury cienkie i słychać każde słowo. Dziś balowali między 0-2, ale w miarę mi się dobrze spało i tylko jak wstałam siku to ich słyszałam, ale potem zaczęli od 5:50. Kończy mi się cierpliwość, następnym razem dzwonię po straż miejską, bo sama tam nie pójdę.Nie znam towarzystwa, jeszcze mi co zrobią a ja przecież brzusio muszę chronić.
też mam takich fajnych sąsiadów, fakt rzadko robią imprezki ale jak robią to już na całego, ale gorsze dla mnie są odglosy pozycia intymnego :szok::szok::szok: bo parka nie jest już młoda a on taki nieciekawy z wyglądu i jak sobie wyobrażę zgodnie z odłgłosami zza ścianą co oni tam robią to....:happy::happy::happy::eek: a potem na drugi dzien ten z uśmieszkiem na twarzy mnie wita " dzień dobry Piekna Sąsiadeczko" fuujjjjjjjjjj !!!

Mika i nawzajem. Ja zmykam pod kołdrę bo muszę się kurować z moim przeziębieniem. Mąż odsypia nockę więc idę się ogrzać do niego. Jeszcze jedną herbatkę z miodem i cytrynką sobie zrobię.

a ja robię przymusowe, nieplanowane pranie (nie wiem jak wysuszę bo grozi deszczem a w domu to mi od razu jakoś wilgocią podchodzi)mały w nocy zwymiotował i nie wiem czemu ani kaszlu nie miał i nie ma , ani gorączki może mu coś zaszkodziło oby to...

reklama
dzien dobry sobotne z krainy deszczowcow;-)
pada non stop od wczoraj, zakupy spozywcze z samochodu do domu udalo nam sie przeniesc co prawda ale ubrania nam sie teraz susza,
wiec sobie siedze i patrze na wozki i lozeczka w internecie...

milej soboty zycze

Aneczka, a Areczek sie lepiej czuje?

Do góry