reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Na stronie glownej pojawilo sie wazne ogloszenie w sprawie moderatora bardzo prosze o zapoznanie sie z jego trescia i prosze o odpowiedzi. Propozycje prosze umieszczac w watku Moderator 2009 potem sie to usunie
Ostatnia edycja:
aneta24183
Fanka BB :)
witajcie kochane!!!
uff całe szczęście dziś nie lejewięc jak tylko troche słonko przez chmurki przyświeca to człowiek sięlepiej czuje
uff całe szczęście dziś nie lejewięc jak tylko troche słonko przez chmurki przyświeca to człowiek sięlepiej czuje
aneta24183
dziendoberek)) witam sie poniedzialkowo i osmo-kwadracikowo heheh u mnie tez pogoda cudowna i pokorzystam troszke bp lato na wyspach trwa ok 1 tyg no moze czasem 14-16 dni jak sie wszystko podliczy heheh milego dzionka
hehe azorek pamiętakm ,jak tylko na wyspie świeciło słonko to ludzi wszędzie było pełno
a więc korzystaj z okazi i łap słonko!!!:-):-):-)
azorek84
mama Amelii 2009
ja juz sie odzwyczilam od upalow a tu juz 4 dzien srodziemnomorska pogoda)) tylko nozki bardziej puchna i lapki niestety:-( ale spacerki jak najbardziej) do parku nad strumyczek nozki pomoczyc i do tego wiaderko truskaweczek mmmm
azorek84
mama Amelii 2009
ah to ze tu ciagle pada i jest chlodno to norma ale juz od piatku 27 stopni ja juz tu 4 lata jestem ale tak cieplo to chyba jeszcze tu nie bylo przez tyle dni pod rzad)
aneta24183
no to rewelacja tylko pozazrościć,bo w pl szaro i deszczowo hehe wczoraj smiałam się z mężem ,ze czuje się tak jagbym dalej w irlandii była:-):-):-):-)
patisia1218
Witam po ługiej nieobecności ;-)
U mnie dzisiaj od 5:30 słoneczko świeciło a teraz zaszlo... Super pogoda normalnie... Ale wzane ze nie pada.. ;-D
U mnie dzisiaj od 5:30 słoneczko świeciło a teraz zaszlo... Super pogoda normalnie... Ale wzane ze nie pada.. ;-D
aneta24183
uciekam musze poszukać ksiązeczki wojsowej męża bo trzeba się przemeldować do naszego mieszkanka
no w sumie jeszcze kupe czasu będziemy u rodziców ale wole to załatwić teraz,bo póżniej remont no i dziecko będzie więc nie będzie tyle czasu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuziaki
no w sumie jeszcze kupe czasu będziemy u rodziców ale wole to załatwić teraz,bo póżniej remont no i dziecko będzie więc nie będzie tyle czasu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuziaki
reklama
megaczka
hejka
ja tez sie witam, w pracy jestem standardowo jak co poniedzialek
A na pogode nie moge narzekac :-) sloneczko swieci i az mi sie buzia przez to cieszy
ja tez sie witam, w pracy jestem standardowo jak co poniedzialek
A na pogode nie moge narzekac :-) sloneczko swieci i az mi sie buzia przez to cieszy
Podziel się: