reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Mika, nam słodycze rodzice też wydzielali (czasy kartkowe, a w sklepach niewiele) i dobrze na tym wyszliśmy.

Dziewczynki co mam zrobić, wrócam do pracy na pół dnia z 3dniowej laby i strasznie mi sie nie chce buuuuu, a jeszcze 19 roboczych dni musze pochodzić. NA POMOC. A mój śpi smacznie bo wział urlop na dzisiejsze usg...

moja jeszcze kaszke pije.... bez tegodnia nie zacznie i nie skonczy:-D
ona zarz po obiedzie calaflache potrafi wytrabic:-D
nie wiem czy to dobrze...:no:
lekarka mowi ze bardzo dobrze.... bo nawet jak jesc nie chceto sie dobrze odzywi kacha i to jej wystarczy:tak:
a tak poza tym je praktycznie wszystko...:-D

a dziś na 16 ide na dzien mamy do szkoły, moja strasznie to przezywa, w zeszłym roku było tak pieknie że sie popłakałam :szok: moja córka jak mówiła wierszyk to patrzała mi prosto w oczy i nie wytrzymałam....

reklama
No to chyba wyprasuje zaslony wczoraj wyprane, i za pół godziny wyjdę do pracy. Przynajmniej wiem co mam dzisiaj robić, MOże uda mi się zrobić zdjęcie i wkleić poźniej. Robimy fajne bałwany, dużo przy nich zabawy. Kopią nogami i śpiewają. O juz mi lepiej mogę isć do pracy

Do góry