reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Matko Aneczko! Ty mnie nie stresuj. Ja mam zamiar swojemu dziecku oszczędzić takiego wstydu. Mnie mama nie oszczędzała i wiem co to znaczy, być tą dużą koleżanką.

wiesz Efe ja z tą dziewczynką jestem mocno związana bo wiesz ona się urodziła 2 miesiące przed moim pierwszym porodem a potem "opiekowała się młodym jak mały był i teraz i jest mi przykro bo jest kochana ale właśnie...:/

Ja mam koleżankę której roczna córeczka waży tyle co innej dwuletnia. I w sumie nie widzę winy matki, bo tata jest duży i z dużej rodziny (wszyscy mają ponad 180cm wzrostu). Choć z drugiej strony od prawie samego początku karmiła małą sztucznym mlekiem. A to chyba też ma znaczenie?

Ach faktycznie dziś Dzień Matki. No mamuśki sierpniówki wszystkiego najlepszego!

Ostatnia edycja:
moi znajomi mają 3-letniego synka który juz śpi w zwykłym łóżku, nie wiem ile waży, ale jest z tych średnio zbudowanych. Wydaje mi się że łużeczko dla małego dziecka sprawdza się właśnie do 2-góra 3 roku.

reklama
ale jest różnica duża a no co tu ukrywać gruba:/ jest jakieś głupie babcine przekonanie że tłuste dziecko to zdrowe dziecko nie rozumiem tego ech...

Do góry