reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam:-)
ja wczoraj byłam na przedstawieniu i łzy popłynęły, wzruszyłam się, jestem matką:-) nie da się ukryć.

reklama
No ja się już nie mogę doczekać takich chwil:)

Ja dziś mam zamiar też po lumpach pobiegać i może uda mi się znaleźć coś ciekawego.
Ale jak mam iść to się muszę wziąć do roboty. Ech...
Miłego dnia laski mamuśki;)

miłego dnia dziewczyny i w pracy i na zakupach:)

Ja też życzę miłego dnia wszystkim :-), a popołudniu też idę na zakupki :-)
Lubię przeceny, a ostatnio znalazłam kurteczkę na 72 na 35 zł i dziś jedziemy kupić. Nawet jak będzie toszkę za duża później to i tak się opłaca :-). No i kilka innych rzeczy tj. np kocyk

Cześć Laski!

Wszystkiego naj, naj w Dniu Matki dla Wszystkich Mamuś, Samych radosnych chwil i mniej problemów no i oczywiście pociechy z naszych dzieciaczków :-) !!!!

Mówiłam Wam wczoraj że wybierma się po ten termometr do Lidla, niestety nawet śladu po nim nie była a byłam w dwóch sklepach, chyab za późno pojechałam, kupiłam za to kocyk i śliczne skarpetki.

Ja dzisiaj na obiad robię gołąbki, mój M wymyślił mi robotę, muszę iśc do sklepu, a potem na 16.30 do szkoły rodzenia. Nie mogę się doczekac mam tyle pytań, chcę rodzić w wodzie i muszę się dowiedzieć czy coś specjalnie muszę zrobić, jakieś badania itp.

witam i ja z rana,dzis deczko dłużej udało mi sie pospać,ale juz mam pranie zrobione i rozwieszone
mnie wczoraj w Lidlu też nie udało sie go zakupić,podobno na sklep po 2 sztuki dawali wiec nie było szans zakupu

Mika ja wczoraj byłam juz w przedszkolu na Dniu Matki i obie z młodsza ryczałyśmy i musiałyśmy przez to wcześniej wyjść,dzisiaj mam na 17 do szkoły i pewno bedzie powtórka z wczoraj

pogoda dzisiaj śliczna,a jutro juz deszcze zapowiadają,szkoda

reklama
Cześć Laski!

Wszystkiego naj, naj w Dniu Matki dla Wszystkich Mamuś, Samych radosnych chwil i mniej problemów no i oczywiście pociechy z naszych dzieciaczków :-) !!!!

Mówiłam Wam wczoraj że wybierma się po ten termometr do Lidla, niestety nawet śladu po nim nie była a byłam w dwóch sklepach, chyab za późno pojechałam, kupiłam za to kocyk i śliczne skarpetki.

Ja dzisiaj na obiad robię gołąbki, mój M wymyślił mi robotę, muszę iśc do sklepu, a potem na 16.30 do szkoły rodzenia. Nie mogę się doczekac mam tyle pytań, chcę rodzić w wodzie i muszę się dowiedzieć czy coś specjalnie muszę zrobić, jakieś badania itp.
no własnie ja też nie dostałam a kupiłam chyba to samo co TY hihihi na pocieszenie :-D

Do góry