reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kurcze nie zrozumiałam, myślałam, że chodzi o Szkraba w brzuszku:-(
Tak to Ci nie powiem, bo zaeży od genów i apetytu;-)
No to się załatwiłam. Już się nastawiłam na łóżeczko i miałam radochę, że udało mi się znaleźć i przekonać do zakupu mojego nieślubnego. A teraz poszukiwania będę musiała zacząć od nowa, bo łóżeczko które chciałam kupić kosztuje prawie 400zł, więc jak ma mi starczyć na chwilkę to kicha. Wolę dać tyle za drewniane. Ja się z sobą mam:wściekła/y:

reklama
wiesz Efe mój młody waży ok 16 ale ostatnio rośnie w górę a i chudzielec jest z natury będzie mógł w życiu dorosłym zjeść obiad potem pizzę i nic nie będzie po nim widać ale wiesz 10 kg to już roczne waży potem wolniej rosną dzieci kasi waży bodajże 13 więc zobacz.

ale żeby było śmiesznie ja takie turystyczne miałam młody spał w nim do 2 lat i 5 miesięcy potem odkupiłam od koleżanki drewniane jak przeprowadzałam się bo moje już sie nie nadawało do użytki wyskakał je;/ no i do tego poodłamywał te uchwyty do wstawania

No właśnie Aneczko twój chyba jeszcze do niedawna w łóżeczku spał prawda?
No właśnie geny? Że też nie znam przyszłości...
Ja jestem z tych pulchnych mój z tych chudych i skąd ja mam wiedzieć w kogo nasza córka pójdzie?

reklama
Do góry