reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No to nie wiem nic o tym, ale z tego co mi mówiła Pani i po sprawdzeniu foteli, tylko z tyłu da się zamontować bazę, a z przodu to raczej tylko pasy zostają, ale mogę się mylić.

Co do bóli to masz farta i życzę Ci byś ich wogóle nie miała :).

reklama
Zjadlam cala paczke paluszkow krabowych i pic mi sie chce strasznie. Jak sie napije to bedzie wstawanie co godzine w nocy:baffled: i po co jadlam?!:angry:
Bylam dzisiaj w szkole rodzenia na spotkaniu z polozna. Omawialysmy fazy porodu i rozrysowala mi jak oddychac w czasie skurczu. Kazala cwiczyc ten schemat 5 razy dziennie od dzis do porodu Dala mi liste co mam miec w torbie do szpitala, jutro Wam napisze jak bedzie cos wiecej niz na liscie Aneczki bo zostawilam te notatki w aucie. Oprocz tego dowiedzialam sie kiedy jechac do szpitala i w jakim czasie w zaleznosci od objawow, jakie leki sa podawane w szpitalu i dlaczego. Kazala mi w 36t.c. isc do szpitala na konsultacje do porodu w immersji wodnej i znieczuleniu. Musze dzwonic w pierwszych dniach czerwca zeby sie umowic.

Dowiedzcie sie jak jest z tym w Waszych szpitalach jesli chcecie ewentualnie skorzystac ze znieczulenia albo wanny. Polozna mi powiedziala ze jesli przyjde do porodu bez tego swistka ktory wystawia lekarz w poradni szpitalnej po zbadaniu nie dadza znieczulenia i nie pozwola rodzic w wodzie. Nie wiedzialam o tym i ciesze sie ze juz wiem.

Witam
Przewracam się w łózku od 5 i nie ma co sie męczyć dalej, azliczam więc śniadanko
Udanego dnia Brzuchatki

Kasia, mam nadzieję, że przez noc wygrzłąś choróbsko. Miesiąc szybko zleci, pięknie i ciepło za oknem, można wyjść przed dom, przy dwójce dzieci stale jakieś zajęćie jest i ani się obejrzysz, mąż będzie:tak:. A dzieci co dobre pamiętają i tym większa będzie radość.

Witam się i ja z rana :)
Już wyspana i z uśmiechem :)

Ja też byłam wczoraj w szkole rodzenia. Dowiedziałam się paru nowych rzeczy, a reszte wiedziałam, bo temat dot. pielęgnacji niemowląt. Po teorii były ćwiczenia lecz tylko oddychałam, bo gin zakazała ćiczeń do 30 tc po za tym moje spojenie nie nadawało się wczoraj do niczego :p.

Jak skończę szkołę to napisze z notatek najciekawsze rzeczy :). Możę komuś się przydadzą.

Idę pilnować aukcji :), a później na śniadanko.

dzień dobry:)
a ja dziś nic się nie wyspałam zasnąć nie mogłam może koło 1 padłam do tego koszmary mi się śniły i w sumie czuję się jak po bójce a nie po spaniu:(

reklama
Witam.
Noc do bani wpierw nie moglam zasnac bo przezywalam ze maz jednak nie wraca, a potem zeby bylo ciekawiej mlody pobudke mi zrobil o 5.15:szok::szok:Najlepsze ze ten w brzuchu spi o tej porze a Mati biega:confused::confused:Akladlam go o 21ej:baffled:
Majaam pewnie predko zleci ale moje plany odpoczynkowe wziely w lep:wściekła/y::wściekła/y:Chorobsko trzyma niestety/
Dziewczyny korzystajcie dzis z pieknej pogody bo od jutra ma padac:baffled::baffled:Milego dnia:sorry2:

Do góry