reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A kupujecie w sklepie czy przez internet?

My przez internet bo taniej nam to wyjdzie...

Rzadko można go trafić na allegro, a jak już jest to nie dają wszystkiego tak jak w sklepie np. parasolki, a w limitowanej jest to w zestawie, ale szukać będe jak znajdę ze wszystkim to kupię na allegro zawsze to pare groszy w kieszeni zostanie :-)

No dokadnie! roznica bedzie na kolejną sliczną sukienusie:). Jestem zachwycona Twoimi zakupami Deli. Powiem ci ,że ja nic jeszcze nie mam bo przesladuje mnie mysl,ze na sali porodowej powiedzą: Gratulujemy zdrowego.....synka.... A ja same kiecki pokupuje i co ja zrobie????hihihi:);))))))))

No dobra - dośc tego nic nierobienia bo dzień ucieknie a pięknie za oknem! ide sie wziąć za siebie i na spacerek... Miłego Dnia!

Ostatnia edycja:
No dokadnie! roznica bedzie na kolejną sliczną sukienusie:). Jestem zachwycona Twoimi zakupami Deli. Powiem ci ,że ja nic jeszcze nie mam bo przesladuje mnie mysl,ze na sali porodowej powiedzą: Gratulujemy zdrowego.....synka.... A ja same kiecki pokupuje i co ja zrobie????hihihi:);))))))))

No ja myślę, że po 20 tygodniu już siusiaczek mojej nie wyrośnie :-), a tak to gin pokazała mi bardzo ładnie co jest między nóżkami :-) więc mam nadzieję, że nic się tam nie pokaże innego nagle :-).

Dziękuje resztę ciuszków kupiłam w sobotę. A raczej mama mi kupiła dla Małej :-) (babcia całą swoją wypłatę wydała) i tak mam już całą wyprawkę kupioną w dwa dni :-) (oczywiście wyprawkę z ciuszków) no i pieluszki i takie tak inne.
Dobrze, że miałam i mam kase odłożoną, bo ciuszki małe, ale ceny niestety duże, ale co tam pierwsza córunia, więc trzeba poszaleć i nie patrzeć na rachunek :-D.

Ostatnia edycja:
Dałam radę pomalować pazurki u nóg :-) więc dziś mogę wyjść w sandałkach :-). Ciekawe czy następnym razem też dam rade :confused:

reklama
nigdy nie przepadałam za wingoronem, a teraz... ale lepsze to, niż królująca w zeszłym miesiącu w moim menu rolada śmietanowa:baffled: po której mi się tyle przybrało:baffled:

Do góry