reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam was kochane mamuski
Znowu mam do nadrobienia dwa dni pisania waszych wiesci
Nadrobie wieczorem a tymczasem zycze milego slonecznego dnia :-)

reklama
Witam Kochane po weekendzie:)

My wczoraj zdecydowalismy sie na wozek. Bedzie x-lander z 4 kolami orotowymi albo nieobrotowymi( to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia,bo w sklrpie mieli tylko z obrotowymi,a chcemy tez sprobowac ten drugi). Najwazniejsze,ze wiemy co chcemy. W lipcu kupujemy:)

Witam Kochane po weekendzie:)

My wczoraj zdecydowalismy sie na wozek. Bedzie x-lander z 4 kolami orotowymi albo nieobrotowymi( to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia,bo w sklrpie mieli tylko z obrotowymi,a chcemy tez sprobowac ten drugi). Najwazniejsze,ze wiemy co chcemy. W lipcu kupujemy:)

Ja też chce x landerka :-) tylko, że koła obrotowe na pewno i kolorek też już wybrany :-)

Ahaaaa! i jeszcze zdecydowalismy sie na fotelik samochodowy z bazą MaxiCosi:)

A jak kolorek wybraliscie? Nam sie zielony podoba:) bo uniwersalny, a jak drugi chlopak bedzie to jak ulal by byl ten zielony. Jeszcze ten bezyk ladny,ale widzialam tylko w necie i nie wiem czy w realu tez tak wyglada:)

My na 99% weżniemy tą litowaną wersję (brąz z niebieskim), troszkę droższa, ale to też z myślą o drugim dzieciątku, że jak będzie chłopak to będzie pasować :). A dla dziewczyki ten kolorek też pasuje :).
A fotelik też z x landerka (będzie komplecik), a bazy nie chce, bo mała ze mną z przodu będzie.

Maxi Cosi tez pasują do stelazu x-landera, cenowo zblizone, a my jednak chcemy z bazą tez z tego wzgledu,ze z przodu na pewno nie moge zamontowac fotelika, bo w naszej Megance nie da sie wylaczyc podusze:(

reklama
Wiesz ja wolę mieć kolorowy, bo tak jeden koler taki mniej mi się podoba.

Nie kusze, wyrażam tylko swoje zdanie :)))))))))))))))))))))))

Do góry