reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a ja dzis kupilam termometr do mierzenia temp w uchu i na czole taki elektroniczny:) w sekunde daje wynik:) fajny:) i to w lidlu:) i cena przystepna bo ogladala podobne w aptece i 50 euro kosztowaly a w lidlu 14,99 euro:)przyda sie nie tylko dla malenstwa ale i reszty rodzinki:) _____

reklama
Hej dziewczyny:)
kurcze u nas też od dziś w lidlu termometr za 49,99 tylko zastanawiam się jakiej jakości są jego pomiary?

To może pogoda się w czerwcu uda. NIe powiem my złej nie mieliśmy choć nad morzem wiało. Troche bylismy w szoku bo ludzie sie kompali, a wcale nie bylo przyjemnie. Wczoraj bylo lepiej a ja nie miałam kremu z filtrem i mnie spaliło, a wcale nie było widać słonka.

a ja dopiero mam chwilke i dopiero sobie spokojnie usiadłam i mam dosć
na oczy patrzeć nie mogę juz wczoraj sie cos zaczynało,w nosie mnie wierci non stop kicham chyba bede zmuszona juz awaryjnie wziąść wapno bo nie wyrabiam
a przed chwilka byłam jeszcze w przedszkolu na Dniu Mamy mojej młodszej,a jutro do szkoły na wystepy starszej,a teraz kawa i lody i wyciągam sie
potem męza z dzieciakami na pierwszą rowerowa wycieczke wysyłam wiec bede miała luz

reklama
Do góry