reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mała Angelina miała wczoraj dzień 100pytań do:-) i zapytała tatusia:
-Kiedy wyjdzie Alicja z brzucha?
- jeszcze troszkę i wyjdzie.
- a jak wyjdzie jak mama nie ma w brzuchu drzwi???
tatuś na to zademonstrował i mówi:
- Alicją wyjdzie mamy sisiom:-):-)!!!!!!!!!
a Mała na to wielce zdziwiona
- a Alicja nie zepsuje mamie tej sichy!
- nie nie zepsuje będzie potem apetyczna!!

dobrze że dziecko tego ostatniego znaczenia nie zrozumiało hihihi
Nie no bosko! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nie no wy sie śmiejcie moja starsza córka wczoraj mi wypaliła tak:
mamoooooooo, a czy w cycuszkach już Ci sie zbiera mleczko? ja je na to że tak... a ona: a czy potem to ja będe mogła spróbować? ja jej na to, że jak odciągnę sobie z piersi to spróbujesz, ona na to: ale ja chcę z piersi, musze sobie przypomniec jak to było :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie no najlepiej w rejestracji odłożyć słuchawkę tak żeby nikt się nie mógł dodzwonić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze, że wy mi chociaż dziewczyny humor poprawiacie;-)

Mika, corka też bezbłędna:-D:-D:-D:-D:-D

A ja już suszę włoski, po kolorku. jak mi gin mówił w pierwszym trymestrzz, że będzie lepiej, a nawet bardzo dobrze, to średnio mu wierzyłam( hamując odrch wymiotny). A teraz..iewam takie dni,że przenosiłabym góry.

Cześć mamuśki!

Oooo widzę że Wasze pociechy nie mogą doczekać się rodzeństwa, pewnie wydaje im się że brzuszki mamuś takie duże i niedlugo coś musi już wyjśc :) Ja niestety muszę poczekać na serię "pytań do" jeszcze trochę czasu :tak:

Zabieram się za mycie podłóg, bo cały weekend przesiedziałam u rodziców, mężuś pomagał w malowaniu, a nasze mieszkanko zaniedbane :-(

Po południu jadę do Lidla zobaczyć ten termometr o którym wcześniej pisałyście i jeszcze kocyk ładny w reklamie widziałam, może też się skuszę.

reklama
Cześć dziewczynki, widzę, że humorki dziś dopiują :)

Ja leże w łóżeczku, bo znowu boli i chodzić nie umiem :(, a muszę jechać do Bytomia dziś ;/
Szukałam wczoraj sukieneczki, bo w spodniach za gorąco i niestety nie ma żadnej, by kobieta w ciąży wyglądała zgrabnie, a nie jak hipopotan ;/;/;/ w ciąży ;/;/;/

Do góry