reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Nie zazdroszczę Deli leżenia:zawstydzona/y:, ale pociesz się, że to przejściowe, a nie reżim łóżkowy na stałe:tak:

Niestety z tego co mówił mi ostatnio doktor to muszę się przyzwyczajać do leżenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo w 9 miesiącu raczej tylko leżenie mi zostanie :sorry2:.
Moje chodzenie dzienne to max 2 godziny, a i tak później boli bardzo :wściekła/y:.

reklama
Po za tym ostatnio jestem tak niezgrabna, że co chwilę sobie coś robie np. przy robieniu dziś herbaty oparzyłam się czajnikiem :baffled::baffled::baffled:, a z rąk to mi wszystko leci :wściekła/y:.

Po za tym ostatnio jestem tak niezgrabna, że co chwilę sobie coś robie np. przy robieniu dziś herbaty oparzyłam się czajnikiem :baffled::baffled::baffled:, a z rąk to mi wszystko leci :wściekła/y:.

DELI ja mam tak samo - wszystko mi z rąk leci, na dekoldzie mam przegląd posiłków :baffled: położna mówiła, ze to normalne - wszystko przez relaksynę - hormon co nam stwy rozluźnia co by poród był do przejścia dla Dziecka i dla nas ;-)

Oj Deli... przykro mi bardzo ale może za to poród będziesz miała lżejszy?

Miłoby było, ale jak i tak mam już lużne spojenie łonowe ze szczeliną i jak mała jest głową w dół to strasznie boli. To chyba jak zacznę ją "wypychać" to wtedy dopiero będzie boleć bardzoooooooooooooooooo, ale trzeba mysleć pozytywnie i może szybko pójdzie :-):-) 5 minut i na świecie w ramionach mamy będzie :-)

reklama
Do góry