reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
mój ostatnio powiedział, ze zazdrości kobietom, noszenia pod sercem "życia", ciekaw jakie to uczucie.... ja chetnie bym sie zamieniła na jakiś czas, a WY??:-D

Ja zawsze mówiłam, że jeden facet dla przykładu powinien nosić taką ciąże, ale nie taką lekką tylko taką z przejściami różnego rodzaju no i z ciężkim porodem, może co niektórzy zmieniliby zdanie na temat że to wszystko to takie sobie PSTRYK :-D:-D:-D

dzien dobry!

ja dzisiaj biegany dzien a na koniec wizyta u mojego gina.. dzis ostatni dzien zwolnienia, ale mysle, ze teraz juz chyba przedluzy ze wzgledu na zaawansowanie ciazy....

pozdrawiam i milego dnia!

no tak, Sempe.. wyglada to juz powaznie ;-)
zaczynam sie bac. Ale swoja droga, ciesze sie, ze to juz blizej konca.. mam dosc tycia, ciezkiego oddechu, niewygodniego siedzenia i spania.... ech... a mowia mi, ze szopka dopieo sie zacznie, jak juz Junior bedzie z nami... ha ha ha

Ostatnia edycja:
Pierwszy trymestr i taka super ciężką, spuchnięta końcówkę tak, ale ten Boski środeczek, za nic:-)

reklama
Mała Angelina miała wczoraj dzień 100pytań do:-) i zapytała tatusia:
-Kiedy wyjdzie Alicja z brzucha?
- jeszcze troszkę i wyjdzie.
- a jak wyjdzie jak mama nie ma w brzuchu drzwi???
tatuś na to zademonstrował i mówi:
- Alicją wyjdzie mamy sisiom:-):-)!!!!!!!!!
a Mała na to wielce zdziwiona
- a Alicja nie zepsuje mamie tej sichy!
- nie nie zepsuje będzie potem apetyczna!!

dobrze że dziecko tego ostatniego znaczenia nie zrozumiało hihihi

Do góry