reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam popołudniowo.
Wyprawa na zakupy sie udała:-D,arbuz ,winogrona.banany i jabłuszka no pączkom tez sie nie opoarłam:tak:.
Co do lakatatora to ustaliłam z M ze kupujemy po porodzie bo z tym karmieniem to nigdy nic nie wiadomo:sorry2:.A i zaronił mi kupowac cokolwiek samej bo ,cytuje"dziecko tez jest jego i zebym nie kupiła jakis obciachowych ciuszków":-D:-D:-D.Normalnie myslałam ze nie wytrzymam ze smiechy.

reklama
cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam od lekarza i z łożyskiem jest coś nie tak kurcze mam nadzieje że nie będą mnie czyścic tak jak przy pierwszym , a poza tym dzidzia rośnie prawidłowo no i mam się oszczędzać ale jak tu się przy remoncie oszczędzać mam tylko nadzieje że skończymy go przed rozwiązaniem ,

Witam!
Wróciła ze szkoły rodzenia. Tylko 1,5godziny hihi. Mój już ma dość. Ogólnie wygląda to tak: 7 babek siedzi sobie na kalimatkach i oddycha i ćwiczy a w tle leci relaksacyjna muzyka. Pani położna opowiada o fazach porodu i odpowiada na wszystkie pytania (typu jak się rodzi łożysko?). Dla mnie nie było źle. Chętnie pochodzę jeszcze. Zwłaszcza, że się jeszcze w temat porodu nie zagłębiałam.
Następne zajęcia w przyszły piątek a na jeszcze nastęnych odwiedziny na porodówce. A i news ostatni: dyrektor szpitala obiecał wannę do porodu wstawić...ciekawe czy się wyrobi do sierpnia?

Dobra lecę bo mój na mnie krzyczy, że cały dzień przed kompem siedzę (tak a obiad krasnoludki zrobiły) ech faceci...

a co tu tak cicho ,aha i chyba jednak będzie trzeci chłopiec bo p. Doktor jajko mi dziś pokazywała ale ja jestem twarda i nadal mam nadzieje na dziewuchę

reklama
Do góry