reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Siedze tu i tak podczytuje a uczyć się miałam :wściekła/y: leń jestem patentowany ostatnio, dobrze że jeszcze tylko 3 tyg. zajęć i finisz bo sama się wkurzam na siebie za to moje lenistwo, trzeba mi kopa w dupę :baffled::zawstydzona/y:

reklama
Maggie z 1,5 kg niewiele zostalo:tak: Na bank bedzie mnie brzuch bolal:baffled:
Aneczka te pojemniki nadaja sie nie tylko do pokarmu z piersi. Przeczytaj troszke wyzej, Kasia pisala.
Co mysliscie o laktatorze elektrycznym? Moze ktoras z Was ma porownanie miedzy elektrycznym i recznym i moglaby doradzic czy warto kupic elektryczny? Bo na taki wlasnie sie czaje:tak:

wiem że nie tylko do przechowywania pokarmu ale jak się daje np owocki to albo na świeżo tarte albo ze słoiczka ja bym w pojemniku nie trzymała, zupki też albo świeże, albo ze słoiczka albo w słoiczku zawekowane.

Co do butelek to ja mam 3 do mleka te niby anty kolkowe z tommee tippee i dwie ktore byly w zestawie ze sterylizatorem tez z t.t.. Ale sa wyzsze i wezsze i maja troche inny smoczek. Nie wiem na czym roznica polega w zastosowaniu. Jak dla mnie po prostu inaczej wygladaja:-D

Strasznie mnie kusi ten laktatoe ze wzgledu na regulacje mocy. Gdybym byla pewna ze bedzie mi sluzyl to bym sie nie zastanawiala ale to roznie bywa. Moja kolezanka dostala po porodzie stanu zapalnego i ropni jakis i ani razu malego nie nakarmila... To mnie powstrzymuje od wydania 450zl. A z kolei kiedy pozniej kupie jak juz do szpitala mi potrzebny?

reklama
Do góry