reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Za mna tez chodzil strasznie i kolezanka mi zrobila bo tez nie umiem:tak: Malinka pisala mi jak zrobic ale sie nie podjelam.:zawstydzona/y:

reklama
Znajde na "przepisach" czy tu Ci pisała? Bo jak tu to pewnie nie znajdę - taka silna produkcja na sierpniu ;-)

Mju własnie przed chwilą się mierzyłam i mam 93 cm, jestem niższa od Ciebie bo mam ok 158.

Może masz duży brzuch bo mam dużo wód płodowych, jak pójdziesz na dodatkowe badania to bedziesz spokojniejsza, na pewno wszystko jest w porządku,

ja ide do szkoły i do pośredniaka potem po młodszą,a potem sie chyba położe bo jakaś nietomna jestem i ten deszcze dobijający jest strasznie

MMm widze że temat jedzonka a ja to ostatnio często robie chłodnik z pół litra kefiru naturalnego i maślanki do tego dodaje pokrojone warzywa np rzodkiewkę ogórek szczypiorek.A osobno gotuje wode z pokrojoną botwinką.Jak będzie miękka to wszystko studze i wlewam do reszty składników i przyprawiam.Warto dodać koperku.Potem na godzinke do lodówki i takie zimne PYcha!!
MOLA spróbuj bardzo prosto i szybko się robi.

Mju znalazlam:tak:

Jestem ...Ale coś spiąca i taka ocięzała nic dziś nie robie:-p.Na obiad trochę naleśników nasmarzę bo sama dziś jestem to mi się nie chce obiadu robić:dry:

reklama
dziewczyny, jakie Wy aktywne z rana... ja wstałam dziś po 11... śpię po 10-12 godzin codziennie i wcale mi nie mało; co prawda chodzę spać za późno, bo najwcześniej o 12, no ale mimo wszystko...

Do góry