reklama
Mju własnie przed chwilą się mierzyłam i mam 93 cm, jestem niższa od Ciebie bo mam ok 158.
Może masz duży brzuch bo mam dużo wód płodowych, jak pójdziesz na dodatkowe badania to bedziesz spokojniejsza, na pewno wszystko jest w porządku,
Może masz duży brzuch bo mam dużo wód płodowych, jak pójdziesz na dodatkowe badania to bedziesz spokojniejsza, na pewno wszystko jest w porządku,
Mola1
Fanka BB :)
MMm widze że temat jedzonka a ja to ostatnio często robie chłodnik z pół litra kefiru naturalnego i maślanki do tego dodaje pokrojone warzywa np rzodkiewkę ogórek szczypiorek.A osobno gotuje wode z pokrojoną botwinką.Jak będzie miękka to wszystko studze i wlewam do reszty składników i przyprawiam.Warto dodać koperku.Potem na godzinke do lodówki i takie zimne PYcha!!
MOLA spróbuj bardzo prosto i szybko się robi.
Mju znalazlam
no fakt, taka jestem przejeta że źle przeczytałam...mika nici z 4d a nie z l4 znaczy ze fotki 4d buzi nie będzie
Mola1
Fanka BB :)
Jagodkowa tez bym zjadla!! Moja byla tesciowa robila pyszna.... Nie wiem kiedy sie pojawia jagody.a ja zjadłabym sobie zupke owocową, truskawkową albo lepeiej jagodową, kiedy będą jagody???
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Jestem ...Ale coś spiąca i taka ocięzała nic dziś nie robie.Na obiad trochę naleśników nasmarzę bo sama dziś jestem to mi się nie chce obiadu robić
reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny, jakie Wy aktywne z rana... ja wstałam dziś po 11... śpię po 10-12 godzin codziennie i wcale mi nie mało; co prawda chodzę spać za późno, bo najwcześniej o 12, no ale mimo wszystko...
Podziel się: