reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

tak, jakoś o tym wczoraj myślałam, ale ma 2 równe przegrody i komory i miarowo bije, powiedział że mozna dokładnie sprawdzić przepływowośc krwi z komory do komory jak ktoś czuje potrzebę wtedy to trzeba isc na dobrej klasy USG 3D albo 4D. u mnie nie stwierdził takiej potrzeby
to super, że wszystko ok :-D
teraz Ty musisz o siebie zadbać ;-)

reklama
Sempe nie zazdroszcze rwy,ale trzeba byc dobrej myśli,ze silne kobietki jesteśmy i wszystko dla tych naszych malych słoneczek zniesiemy,oby tylko ci w miare szybko przeszło lub w miare malo dokuczało
ja jak miałam usg to tez sprawdzalismy całe serduszko dobre 15 minut tylko je,przepływy i różne tam jeszcze sprawy z nim związane wiec jestem po części spokojniejsza,ale napewno bede chciała jeszcze raz to posprawdzac jak tylko bede miała taką możliwość

wczoraj jeszcze spadła na nas wiadomośc ze nasz szkolny kolega umarł! 34 lata i 1,5 miesiąca temu wykryto u niego raka. Nie dał rady, to cholerswto zjadło go żywcem! za 2 dni pogrzeb.. ja nie pojade ale mój mąż i cała nasza klasa:no: minęło 19 lat odkąd skonczylismy podstawówkę a trzymamy się prawie wszyscy razem nadal!

w 6tyg od diagnozy mój mąż umarł ponad 6lat temu.. do dziś pamietam rozłożone ręce profesora onkologii ze tu nic się nie da zrobić:no: nie da się w 6 tyg pogodzić z takim faktem!!

Witam z rana :-)

U mnie pogoda okropna, zero słońca i pada deszcz :-(, nic się nie chce.

Sempe bardzo mi przykro z powodu kolegi, młody facet jeszcze tyle życia miał przed sobą.

Wczoraj byłam u gina i oczywiście nici z 4d, dzidzia ma łożysko przed sobą, rączki i nóżki na twarzy także nie pokaże się za żadne skarby, chcialiśmy zrobić chociaż zdjęcie płci to też się zasłaniała także nie mam nic :-( Lekarz powiedział że obejrzymy sobie niuńkę po porodzie:dry:

A tak pozatym to wszystko w normie, serduszko zdrowie wszytko ma co trzeba, zołądek, pęchcerz i inne organy ok. Mała waży już 1412 g :tak:

my od paru lat kupujemy mamie i teściowej to samo;-) np wiszące kwiaty na balkon pelargonie surfinie czy angielskie pelargonie. zawsze są zadowolone:-)

Witam z rana :-)

U mnie pogoda okropna, zero słońca i pada deszcz :-(, nic się nie chce.

Sempe bardzo mi przykro z powodu kolegi, młody facet jeszcze tyle życia miał przed sobą.

Wczoraj byłam u gina i oczywiście nici z 4d, dzidzia ma łożysko przed sobą, rączki i nóżki na twarzy także nie pokaże się za żadne skarby, chcialiśmy zrobić chociaż zdjęcie płci to też się zasłaniała także nie mam nic :-( Lekarz powiedział że obejrzymy sobie niuńkę po porodzie:dry:

A tak pozatym to wszystko w normie, serduszko zdrowie wszytko ma co trzeba, zołądek, pęchcerz i inne organy ok. Mała waży już 1412 g :tak:
a dlaczego z L4 nici?
duza ta Twoja córeczka ;-) szkoda że sie nie pokazała...

reklama
Sempe mi też przykro z powodu kolegi.
A pomysł z kwiatami fajny moja mama uwielbia rośliny. I działkę. Choć ze względu na chorobę (RZS) nie powinna się grzebać w ziemi.

Do góry