reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Sempe mojej mamie wszystko z działki kradną a ona i tak co roku sieje (dla złodziei). Ale balkonowych kwiatków jej nikt nie zwędzi Posadziła 5 drzewek owocowych to 1 się ostało.Efe raz tez kupiliśmy róże na działke, kilku letnie to krzaki więc tesciowa wniebowzięta:-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Najgorsze że to taki pijak który ma działkę obok. Jak ja bym go dorwała......................... Marny jego los! Inny sąsiad daje mu winko i jego działki nie rusza.co za ludzie!!!!!!! złodzieje cholerni!!!
my w sobote jedziemy na giełde i kupimy po 2 donice wiszących, niech się mamuski cieszą:-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Sempe dziękuję. Mama będzie zachwycona!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oki pędzę się ubrać i conieco ogarnąć chałupkę.
Dzięki za towarzystwo przy kawce i śniadanku.
Do zobaczenia!
Dzięki za towarzystwo przy kawce i śniadanku.
Do zobaczenia!
Mola1
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Pierwszy raz snila mi sie dzisiaj moja dzidzia:-) Bylo to conajmniej dziwne bo urodzilam ja be bolu zupelnie, poszlam sobie gdzies i nastepnego dnia wrocilam po nia do szpitala. Bzdurny sen ale dzidzie widzialam i trzymalam na rekach:-)
Mika wypadaloby zeby Twoj skarb sie wreszcie nam pokazal. Powiedz do brzuszka ze duuuzo osob czeka na jego/jej plec;-)
Sempe niestety to wstretne chorobsko nie wybiera...
Pierwszy raz snila mi sie dzisiaj moja dzidzia:-) Bylo to conajmniej dziwne bo urodzilam ja be bolu zupelnie, poszlam sobie gdzies i nastepnego dnia wrocilam po nia do szpitala. Bzdurny sen ale dzidzie widzialam i trzymalam na rekach:-)
Mika wypadaloby zeby Twoj skarb sie wreszcie nam pokazal. Powiedz do brzuszka ze duuuzo osob czeka na jego/jej plec;-)
Sempe niestety to wstretne chorobsko nie wybiera...
reklama
Czesć :-) dawno mnie nie było przez ten remont.... ale juz zakończony i jestem baardzo zadowolona z efektu
Wczoraj byłam u Gin - niestety powróciła anemia :-( do tego lek stwierdziła, że mam bardzo duzy brzuch :-( musze zrobić dodatkowe USG - niby nie kazała się martwić - ale wiecie jak jest...
Jak jest u Was? Ja mam 160 cm wzrostu w brzuchu na wys pępka mam 103 cm? Ma ktos tak?
MOLA czytałam troche co pisałaś - myslę, że najważniejsze, że jeśli uznasz jego ojcostwo to musisz pozbawić go praw rodzicielskich - bo inaczej bedziesz zdana na jego łaskę/nie łaskę przy wszytskich ważniejszych decyzjach (paszport, tfu, tfu operacja jakaś itd...)
DZIEWCZYNY MUSZĘ ZJEŚC CHŁODNIK! JAK SIĘ GO ROBI? Nie moge przestać myśleć o tej zupie tak za mną chodzi jak juz dawno zadna potrawa.... a nie wiem jak się robi...
Wczoraj byłam u Gin - niestety powróciła anemia :-( do tego lek stwierdziła, że mam bardzo duzy brzuch :-( musze zrobić dodatkowe USG - niby nie kazała się martwić - ale wiecie jak jest...
Jak jest u Was? Ja mam 160 cm wzrostu w brzuchu na wys pępka mam 103 cm? Ma ktos tak?
MOLA czytałam troche co pisałaś - myslę, że najważniejsze, że jeśli uznasz jego ojcostwo to musisz pozbawić go praw rodzicielskich - bo inaczej bedziesz zdana na jego łaskę/nie łaskę przy wszytskich ważniejszych decyzjach (paszport, tfu, tfu operacja jakaś itd...)
DZIEWCZYNY MUSZĘ ZJEŚC CHŁODNIK! JAK SIĘ GO ROBI? Nie moge przestać myśleć o tej zupie tak za mną chodzi jak juz dawno zadna potrawa.... a nie wiem jak się robi...
Podziel się: