reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
co za ludzie!!!!!!! złodzieje cholerni!!!
my w sobote jedziemy na giełde i kupimy po 2 donice wiszących, niech się mamuski cieszą:-)

co za ludzie!!!!!!! złodzieje cholerni!!!
my w sobote jedziemy na giełde i kupimy po 2 donice wiszących, niech się mamuski cieszą:-)
Najgorsze że to taki pijak który ma działkę obok. Jak ja bym go dorwała.........................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Marny jego los! Inny sąsiad daje mu winko i jego działki nie rusza.

Czesc dziewczyny:tak:
Pierwszy raz snila mi sie dzisiaj moja dzidzia:-) Bylo to conajmniej dziwne bo urodzilam ja be bolu zupelnie, poszlam sobie gdzies i nastepnego dnia wrocilam po nia do szpitala. Bzdurny sen ale dzidzie widzialam i trzymalam na rekach:-)
Mika wypadaloby zeby Twoj skarb sie wreszcie nam pokazal. Powiedz do brzuszka ze duuuzo osob czeka na jego/jej plec;-)
Sempe niestety to wstretne chorobsko nie wybiera...:baffled:

Co do badania serduszka to gin mi powiedzial ze bada sie szczegolowo ok 20t.c. i po 30t.c. Ja ostatnio sie upomnialam zeby mi zbadal to powiedzial ze na nastepnej wizycie bo juz bede po 30 t.c.

reklama
Czesć :-) dawno mnie nie było przez ten remont.... ale juz zakończony i jestem baardzo zadowolona z efektu :)

Wczoraj byłam u Gin - niestety powróciła anemia :-( do tego lek stwierdziła, że mam bardzo duzy brzuch :-( musze zrobić dodatkowe USG - niby nie kazała się martwić - ale wiecie jak jest...
Jak jest u Was? Ja mam 160 cm wzrostu w brzuchu na wys pępka mam 103 cm? Ma ktos tak?

MOLA czytałam troche co pisałaś - myslę, że najważniejsze, że jeśli uznasz jego ojcostwo to musisz pozbawić go praw rodzicielskich - bo inaczej bedziesz zdana na jego łaskę/nie łaskę przy wszytskich ważniejszych decyzjach (paszport, tfu, tfu operacja jakaś itd...)

DZIEWCZYNY MUSZĘ ZJEŚC CHŁODNIK! JAK SIĘ GO ROBI? Nie moge przestać myśleć o tej zupie tak za mną chodzi jak juz dawno zadna potrawa.... a nie wiem jak się robi...

Do góry