reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Oj Aga heheh ciekawe czy lekarz bylby rownie zadowolony twoja aktywnoscia:sorry2::sorry2:Z tego co pamietam to mialas duzo lezec

Nie no to faktycznie DUZO lezysz!!!:szok::szok:Bo pojade tam do ciebie i na dupsko dam:angry::angry:Wiem ze tak do konca z dziecmi sie nie da caly czas lezec ale powinnas sie bardziej oszczedzac

kasia z reka na sercu oszczedzam sie:) ale na chodzie musze byc niestety.....co innego jak sie ma rodzine i znajomych mnostwo w swoim kraju a co innego jak sie jest samemu:) mam sasiadow fajnych i kilku znajomych ale niestety .....nie mozna tego wykorzystywac na maksa.....tak wiec znajac mnie to trzeba sie dostosowac do sytuacji jaka jest i nie narzekac:)

Aga niestety wiem o czym mowisz tez niby powinnam sie oszczedzac, ale nawet na glupi spacer nie ma komu isc z Matim, to co bede go w domu trzymac, a wiadomo ile jest biegania za roczniakiem, jeszcze ostatnio zaczal sprint uprawiac i musze podkrecac obroty. Mimo wszystko uwazaj na siebie i malenstwo

reklama
witam!!!!
kasiu widze ,że już lepiej z małym:)-fajnie!!!
a ja dziś zabiegana od rana:)
byłam dziś pierwszy raz na soluxie i masażu,no i jeszcze kilka cwiczeń miałam- no fajnie było:)
no i najważniejsze w banku, umowa kredytowa podpisana:)!!!
szkoda tylko,że prawie dostałam zawału jak u notariusza usłyszałam cene kosztów.
naprawde to jest jakaś paranoja, bo wpis do ksiąg wieczystych i umowa kupna to koszt 5 tysięcy zł.
no ale najważniejsze ,że jeszcze troche i będziemy mieli własne M :)
oj a więc w czerwcu ruszymy z remontem-no ale niestety przez te wszystkie koszty kredytowe i notarialne, dość powoli będziemy się posuwać do przodu.

Do góry