reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Tak czytam o Waszych wyrawkach bo ja nic nie mam :szok:.Kupiłam tylko body ,spioszki,skarpetki i gratisy od róznych firm.No ale mysle ze z zakupami jeszcze zdarze:tak:.A i łózeczko dostaniem od znajomych.

Motyl ja wczoraj taka łóżkowa chodziłam przez pogodę:/
mola jakie worki do spania?????????????

No slyszalam ze tak sie na to mowi. U gory wyglada jak bluzka bez rekawow a w dol sie rozszerza i jest zakonczone zamkiem naokolo jak spiwor, dziecko w tym spi:) Wkleje Ci zdjecie pozniej. Kupilam takie dwa.

super ale teraz chyba w końcu zwolnisz co??!!
jak tam dziś do lekarza może się wybierasz??
do lekarza ide jutro,jutro rano zrobie tez dodatkowe badania,rozmawiałam z wujkiem i mam sie nie denerwowac,wiec czekam do jutra
wiem,ze napewno nie poszłam na żelazo i teraz jak bede brała to mam je brac tylko i wyłącznie z kwasem foliowym

i mam nadzieje,ze uda mi sie zwolinic,jak na razie jestem jeszcze w piżamie,ale cały czas sprzatam wiec nie jestem tak zupelnie osobą wypoczywajaca

reklama
Do góry