reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
WITAM SIE PONIEDZIALKOWO
Sempe trzymam kciuki wszystko sie pouklada
Mika milej kawki:-)
Ja uciekam z corka do lekarza do kontroli po tej ospie
I powiem ze tez wykorzystuje fakt ze nosze przed soba brzuszek a co mam swoje przywileje :-)

to gratuluję że ci się udaje brzuszek wykorzystać!!!
wiecie przytyłam sporo a jakoś nagle przezroczysta się zrobiłam:)

napisze szybko póki mam chwilke,bo mam dzisiaj jeszcze troszke do zrobienia
pogoda dopisała,goście tez,aż nad bo miało kilku osób nie byc,a przyszli wszyscy wiec było 20 osób dorosłych i 7 dzieci
jedzenia starczyło,choć mieliśmy małe zgrzyty z firmą cateringową,ale spoko
o jednym cieście wogóle zapomnielismy i córa zadowolona,zmęczona padła dopiero o 23,bo o 21.30 dopiero byliśmy w domku
i ciesze sie,ze nastepna dopiero za 2 lata,ale juz wiem,ze napewno nie zrobie jej sama,to ponad moje siły,ja cały czas robiłam,mama mi bardzo pomogła,a pod wieczór juz płakałam z bólu,źle sie czułam ,ale nie dawalam sie

Czesc laski:tak:
Sempe musisz byc silna dla malenstwa... Mnie ta mysl podtrzymywala przy depresji... Wiem ze gadanie ludzi naokolo ze bedzie dobrze itd nie pomaga. To musi samo przejsc...
Iwonka fajnie ze sie wszystko udalo i mozesz wreszcie odetchnac z ulga.

reklama
Do góry