reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
wszystko mi jest, nie wiem czy mój organizm po prostu juz nie ma sił na wszelkie upadki?! Nie wiem..
niby mam wszystko zdrowe dzieci, wspaniałego męża, własne miejsce..
a ciągle wisi nademną trauma złego stanu

sempe wiesz ciąża ci nie służy po względem samopoczucia:/
ale wiesz chyba każda z nas ma gorsze samopoczucie:/
ja ostatnio też miałam małe załamanie bo już teraz więcej przytyłam niż poprzednia a nadwagę miałam przed zajściem do tego oddychać mi gorzej, jeść ciężko bo zgaga ale jakoś trzeba się z tym pogodzić już mało zostało:) z górki :)))
a ty masz z czego też się cieszyć :))

sempe wiesz ciąża ci nie służy po względem samopoczucia:/
ale wiesz chyba każda z nas ma gorsze samopoczucie:/
ja ostatnio też miałam małe załamanie bo już teraz więcej przytyłam niż poprzednia a nadwagę miałam przed zajściem do tego oddychać mi gorzej, jeść ciężko bo zgaga ale jakoś trzeba się z tym pogodzić już mało zostało:) z górki :)))
a ty masz z czego też się cieszyć :))
własnie Sempe, trzeba docenić co sie ma, niektórzy mają naprawde gorzej lub źle, sama widzisz ile tragedii na swiecie, wiec do góry głowa no jużżżżżżżżż !!!!!!

Dzięki dziewczyny teraz to ja już wiem o co chodzi:) Co ja bym bez was zrobiła?

Sempe głowa do góry już zaraz lato. I będziesz miała swoją kruszynkę przy sobie. Musisz znaleźć w sobie siłę na ten czas oczekiwania i zwolnić trochę przede wszystkim.

a rożek efe rozłożony stosowałam zamiast maty edukacyjnej, kładłam małego na rożku z zabawkami:) używałam do roku bo jeszcze czasem do siedzenia pod pupkę lub coś;)

za wiele rzeczy się obwiniam i jestem obwiniana. Przerosło mnie macierzyństwo??

wracam do obowiązków.

do usłyszenia jutro

reklama
Dobra laski lecę po tego arbuza i resztę zakupów.
Już mi się dwie koleżanki z wizytą zapowiedziały a w domu mam bałagan bo ja sprzątam po kolei od poniedziałku do piątku jak mi się mój nie krząta po chałupie.
Sempe trzymam kciuki, żeby się wszystko naprostowało.

Do góry