reklama
andariel
mama super dwójki :]
kilka, ale ile dokładnie to nie wiem - spróbuj po 3
To zależy od wielkości, ale możesz więcej niż dwa na pewno. Jak będzie za dużo to ci powinien napisać :-)A ile zdjec w jednej odpowiedzi moge dac?
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dobry wieczór lasencje!
Melduje się po weekendzie. Wpadłam na chwilkę nadrobić zaległości i odsapnąć po przekarmieniu mnie przez mamę na niedzielnym obiedzie. Ale już drożdżówkę świeżą prosto z piekarni wtrąbiłam, więc mojego tu trochę też jest.;-)
Melduje się po weekendzie. Wpadłam na chwilkę nadrobić zaległości i odsapnąć po przekarmieniu mnie przez mamę na niedzielnym obiedzie. Ale już drożdżówkę świeżą prosto z piekarni wtrąbiłam, więc mojego tu trochę też jest.;-)
aneczka2425
Fanka BB :)
Ewelkina gratuluję siły
chociaż ja jak w końcu po trzech dniach mój w domu to też wcinam;p
tradycyjnie wczoraj padało więc średnio wyglądał jak wrócił;/
chociaż ja jak w końcu po trzech dniach mój w domu to też wcinam;p
tradycyjnie wczoraj padało więc średnio wyglądał jak wrócił;/
aneczka2425
ale do lodówki poszła właśnie taki jak ci kiedyś pisałam biszkopt tylko na pół przekrojony i 2 warstwy masy jak na karpatkę tylko plus wiórki czekolady a na to ananas w galarecie;p
andariel
mama super dwójki :]
ślinka leci... ale nie, powstrzymam się, po takim skoku wagi postanowiłam odstawić słodycze i jak na razie (czytaj: w weekend) mi się to udaje...
aneczka2425
oj ja też staram się dozować ale jak męża trzy dni nie było to i apetytu nie było i teraz jakoś mi się zachciało;p
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oj Aneczko ale ci dobrze. Opis biszkopta boski może w tygodniu zrobię znowu z biegu jak ostatnio. Najlepsze takie ciasta mi wychodzą. Kupiłam też taki zestaw różnych owoców w puszcze - zobaczymy jak się sprawdzi.
Podziel się: