reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Co do deszczu to jak tylko wczoraj wyszliśmy z domu zaczęło u nas lać i tak do nocy. No ale jak chrzest to chrzest :)
A jak wrażenia po Kortowiadzie? Pewnie się chłopak napracował tam co?

reklama
napracował owszem ale kaska w miarę na zakupki możemy;p
wiesz wczoraj takie błocko się zrobiło ślizgawica jak nie wiem oczywiście coma najlepsza;p

To super:)
Ach tej Comy mi szkoda :( Ale takie życie. Już się w nim nie cofnę. Ale błocko na górce kortowskiej pamiętam do dziś więc wyobraźnia zadziałała. Hihi
. Teraz zresztą inne pokolenie się bawi...
Dziś doszłam do wniosku, podczas długiego spaceru, że ja się nawet bardzo cieszę, że zostanę mamą i że siedzę w domu. Chciało mi się tego. Od czasów Olsztyna liczyła się tylko praca, więc teraz przyszedł czas na bycie "kurą domową". I wiecie co? Narazie sprawia mi to przyjemność. Chyba ja jakaś dziwna jestem?

Oki idę pooglądać pogodę i się wykąpać. Może dziś też zrobimy sobie wieczór filmowy?
Miłego wieczorka i do zobaczenia jutro rano przy kawce:)

wstyd przyznać, ale zajadam się rafaello z przepisu chyba piwoni? super wyszło, tyle że nie miałam lajkoników, tylko jakies angielskie i widzę że trzeba je bylo pokruszyć. Bedę wiedzieć na przyszłość.

no ja już wiem raczej co mi niepotrzebne więc nie myślę już o tym zresztą mało co mi jeszcze potrzebne większość dostałam i nabyłam;p

Ja chyba tez juz mam na tyle wprawy ze rzeczy niepotrzebne to wiem jakie sa. Miranda ty bedziesz miec cesarke??A znasz juz termin?

reklama
Ja chyba tez juz mam na tyle wprawy ze rzeczy niepotrzebne to wiem jakie sa. Miranda ty bedziesz miec cesarke??A znasz juz termin?
Oj nic mnie nie przesuwa, zostaje mi na ostatnim napisanym poście:wściekła/y:
Tak, będę mieć cesarke ale nie mam jeszcze daty. 26 maja mam wizytę i podejrzewam ze mi ją ustalą. Albo będą czekać bo mam mieć usg w 34 tyg, i może wtedy zdecyduja co dalej. Zobaczymy za niecałe 2 tyg.

Do góry