reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Aga odemnie też życzenia wielu kolejnych radosnych rocznic.
Mola i tak się zdaża, niestety. Dobrze ,że zdążyli i że dziecko im nie utknęło w kanale rodmny. A gdzie to było?
Mój synteż mi utknął w kanale rodnym i przez to poród się przedłużał.Potem lekarz stwierdził ,że bardzo wąska w biodrach jestem i dlatego,ale na cesarkę się nie zgodziłam bo juz dawno krocze miałam nacięte a ,że z małym było wszystko ok to parłam cały czas i za 5 jedenasta urodził go a jakbym do 11 nie urodziła to już bez gadania cesarka.Mały miał głowę zdeformowaną ,potem przyjezdżała do mnie połozna i robiła mu masarze ,żeby krwiak mu zszedł.

reklama
Dzien Dobry dziewczynki, witam sie niedzielne:-)

Aga- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:-)

O rany Chogata- ale mnie nastraszylas opisen swojego porodu od rana, takiego scenariusza sie wlasnie boje najbardziej:szok:

Aneczka- mialas racje ze te tabletki na pol godziny pomagaja tylko na zgage:-(
jeszcze wczoraj nierozsadnie kolacje zjadlam jak mi na chwile przeszlo i sie dzis obudzialm z bolem zoladka,

jak tak dalej pojdzie to bede chudla niz na wadze przybierala z ta zgaga okropna:wściekła/y:

Mola - zycze powodzenia w studiowaniu,
ja sie ciesze ze juz studia zaliczylam bo nie moglabym sie zmusic do nauki, taka sie leniwa umyslowo zrobilam teraz, bym tylko komedie ogladala najwyzej,

dziecko wypelnilo mi mozg;-)

właśnie robię rafaello z naszych przepisów.
Ja też juz nie do nauki, choć może zapisałabym się na jakis kurs. Podziwiam mamy studiujące.

Dzien Dobry dziewczynki, witam sie niedzielne:-)

Aga- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:-)

O rany Chogata- ale mnie nastraszylas opisen swojego porodu od rana, takiego scenariusza sie wlasnie boje najbardziej:szok:
Nie będzie źle,grunt to dobre nastawienie jak właśnie z takim idę teraz na porodówkę;-)

reklama
To licencjata teraz robisz?
A kiedy obrona?
Licencjackie 3,5 letnie. Bronie sie zima, po VII semestrze. Jak przebrne przez ta sesje to tylko jeden semestr zostanie do obrony:tak:
Mialam ambitne plany robienia od razu magisterki i podyplomowych ale mysle ze dzidzia zrewiduje moje plany:tak: Widze jak ciezko jest studiowac innym matkom a wiekszosc ma juz podrosniete dzieciaki i meza w domu ktory w weekend i w czasie sesji pomaga. Mala bedzie miala w pazdzierniku 2 m-ce a ja juz bede musiala nianie miec...Bo nie chce brac dziekanki na ostatnie pol roku. No ale jakos musze dac rade i dam:-)

Do góry