reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Wróciłam i już tłumaczę.
Iwonko bez nerwów ją od kilku tygodni swędziały dłonie i stopy a potem łydki. Innych objawów nie ma. Zostawili ją w szpitalu , żeby zrobić badania. I wyszło że ma ALP podwyższone, czyli to za pewne ta choleostaza, czyli zatrzymanie żółci. Leczy się to wit. K i maścią na ten świąd na rękach i nogach.
dla teggo juz sie nie denerwuje bo i tak to nic nie da,musze poczekam do poniedziałku zrobie badania w poniedziałek i jak cos polece do lekarki
oprócz wysypki i swędzenia nic i tak wiecej sie na razie nie dowiem

U mnie by nie poleżały nawet minutki!
To może jesteś wrażliwa na krem przeciw rozstępom?
odstawiłam jak sie pojawiły pierwsze kropeczki bo myślałam,ze to to
brałam nawet specjalnie wapno,bo myslałam,ze to na tle alergicznym,ale wczoraj miałam apogeum tak strasznie swędziało i wiecej mnie obsypało,mam az pod biustonosz

czytałam to i inne artykuły i naprawde staram sie o tym nie myślec bo i tak nic przez weekend nie wskuram
zaraz sie czyms zajme i wogole przestane myślec
I prawidłowo. Idź te truskawki układać na ciasto to ci przejdzie.:-D
Ja lecę dalej. Samochód mój tato do warsztatu oddał i musimy odebrać.
:-(
Miłego popołudnia!

reklama
Do góry