reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
mi też się Gabrysia bardzo podoba, ale mój nawet nie chce o tym słyszeć, i my nadal dla dziewczynki nie mamy kompromisu....:baffled::baffled::baffled:
Mika ja cię doskonale rozumiem. Mnie już dobijały pytania o imię dla małej. Wszystkim mówiłam że nie możemy się zdecydować i na porodówce pewnie też nie będziemy wiedzieć. Ale to chyba chodziło o te zawirowanie z imieniem.
Ogólnie mamy 3 propozycje i biorę też ewentualność, że imię może do niej nie pasować:

1. Gabreiela- w skrócie Gabi
2. Kornelia - Nela
3. Magdalena - Lenka

Mika ja cię doskonale rozumiem. Mnie już dobijały pytania o imię dla małej. Wszystkim mówiłam że nie możemy się zdecydować i na porodówce pewnie też nie będziemy wiedzieć. Ale to chyba chodziło o te zawirowanie z imieniem.
Ogólnie mamy 3 propozycje i biorę też ewentualność, że imię może do niej nie pasować:

1. Gabreiela- w skrócie Gabi
2. Kornelia - Nela
3. Magdalena - Lenka
ja mam jeszcze ten problem że nie wiem kto u mnie mieszka :baffled::baffled::baffled:
chciałabym już mówić do brzuszka, ale jak?:szok:

ja mam jeszcze ten problem że nie wiem kto u mnie mieszka :baffled::baffled::baffled:
nie przejmuj sie ja w sumie tez do końca niewiem kto tam mieszka bo mam dwie możliwości juz,wiec czekam
a imienia nie mam wcale ani dla chłopca ani dla dziewczynki jakoś nie mam do tego głowy

reklama
Ja nie wiem ale to chyba kwestia dziecka. Moja na każdym usg pokazuje co ma między nogami (ja się boję że ekshibicjonistka będzie). I od tego jak się w brzuszku ułożyła. A, że dzieci nasze mają jeszcze miejsce, żeby się okręcić to trzymam kciuki, żeby twój synek pokazał mamusi śliczne klejnociki.;-)

Do góry