reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Piwonia, tylko nie dzwigaj i uważaj na siebie, dobrze kochana?
nic nie bede dźwigała,ja bede wydawała mężowi tylko polecenia które napoje ma na kosz zaladowac
wiec napewno bede sie oszczędzac,a w tygodniu nie mamy kiedy po to jechac,wiec skoczymy teraz,żeby można było jeszcze popołudniu do kościółka wyskoczyc z córą

Mika i Chogata udanych imprez dzisiaj oby wszystko poszlo wam gładko i bez nerwów,a dla Waszych pociech Wszystkiego Najlepszego z tej okazji jaką jest Pierwsza Komunia Święta

Dziewczyny maja na pewno urwanie glowy. Obiecuję sobie że kolejne dziecko będę planować tak, żeby mi w ciąży żadna komunia nie wypadła:rofl2:.

Dzień Dobry Kochane!!
No i jak podejrzewałam wczoraj to po północy poszłam spać a dziś już od 7 nie śpie mały tańcuje w brzuchu:-D ale jestem nie wyspana-chyba pierwszy raz tak się czuje kręgosłup mnie strasznie boli i głowa-koszmar jakiś:baffled::dry:

A wiecie że już są styczniówki2010!!!!!:shocked2: jak ten czas szybko leci!!!!

Witam się i ja ;-) wcinam śniadanie, pogoda od rana super słonko i cieplutko, wyszłam sobie urwać sałatę do ogórdka to aż się zdziwiłam bo ostatnio tak niebardzo a tu w krotkiej koszulce mozna hasać o tej porze dnia już

reklama
Do góry