reklama
miranda
Fanka BB :)
ja chyba też zrobię słabą bo mi się chce, ale ciśnienie mam takie sobie, 135/ 85. Ale słabą chyba mogę?
miranda
Piwonia, tylko nie dzwigaj i uważaj na siebie, dobrze kochana?
nic nie bede dźwigała,ja bede wydawała mężowi tylko polecenia które napoje ma na kosz zaladowacPiwonia, tylko nie dzwigaj i uważaj na siebie, dobrze kochana?
wiec napewno bede sie oszczędzac,a w tygodniu nie mamy kiedy po to jechac,wiec skoczymy teraz,żeby można było jeszcze popołudniu do kościółka wyskoczyc z córą
miranda
Dziewczyny maja na pewno urwanie glowy. Obiecuję sobie że kolejne dziecko będę planować tak, żeby mi w ciąży żadna komunia nie wypadła.
MALINKA2109
Dzień Dobry Kochane!!
No i jak podejrzewałam wczoraj to po północy poszłam spać a dziś już od 7 nie śpie mały tańcuje w brzuchu ale jestem nie wyspana-chyba pierwszy raz tak się czuje kręgosłup mnie strasznie boli i głowa-koszmar jakiś
A wiecie że już są styczniówki2010!!!!! jak ten czas szybko leci!!!!
No i jak podejrzewałam wczoraj to po północy poszłam spać a dziś już od 7 nie śpie mały tańcuje w brzuchu ale jestem nie wyspana-chyba pierwszy raz tak się czuje kręgosłup mnie strasznie boli i głowa-koszmar jakiś
A wiecie że już są styczniówki2010!!!!! jak ten czas szybko leci!!!!
maggie85
Mama M.
Witam się i ja ;-) wcinam śniadanie, pogoda od rana super słonko i cieplutko, wyszłam sobie urwać sałatę do ogórdka to aż się zdziwiłam bo ostatnio tak niebardzo a tu w krotkiej koszulce mozna hasać o tej porze dnia już
maggie85
Mama M.
Styczniówki 2010 ... no czas nieubłaganie ucieka, zleci to i my już niedługo będziemy się rozpakowywać ;-)
reklama
aneczka2425
no jeszcze trochę
ale czerwcówka pierwsza już rozpakowana
ale czerwcówka pierwsza już rozpakowana
Podziel się: