reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja to zawsze się zabieram, chęci mam duże ale na tym się kończy. Może jak dorobie się większej lodówki z zamrażalnikiem to w końcu się zbiorę i pomrożę:confused:
no ja tyle ile zrobie schodzi na jeden obiad,ale nas jest 4 wiec schodzi,a moje dzieci uwielbiają kluski

coś Mika sie dzisiaj nie pokazała,ale pewno szykuje sie na komunie w niedziele i ma pewno pełno roboty

reklama
witam poniedzialkowo dziewczynki:-)
jako ze mam wolne, dzien deszczowy raczej i pochmurny wiec mam dzien lenistwa slodkiego:tak:
czytalam zaleglosci i widze ze w PL cudna pogoda, pozazdroscic,
ja wczoraj zaliczylam spacer bo nie padalo:tak:
w sobote na zakupach bylam ale takich do domu, coby sie przyjemniej siedzialo w pochmurne dni;-)
a dla dzidzi nic nie mam jeszcze! no ale mam nadzieje ze sie urodzi w terminie to mam czas jeszcze....

co do badania na glukoze to pytalam polozna w srode i nie ma szans na to...powiedziala ze nie widzi potrzeby
porazaka takie badanie, cisnienie zmierzyla i papierkiem probke moczu...
powiedzialam jej ze robilam w PL morfologie i mam anemie i czy brac cos dodatkowego to mi odradzila ze standardowe badanie tu jest w 29 tygodniu i wtedy mi zaleci jak by bylo nadal zle...kupilam wiec na wlasna reke zelazowe tabletki ale mnie zoladek strasznie po tym bolal - w sumie nie wiem czy w zwiazku z tym ale boje sie je brac...

o ta cukrzyce sie tez boje, ale bede zapobiegac i ograniczylam slodycze, moze to cos da, czytalam za w lagodnej formie cukrzycy zalecaja zmiane diety, wiec ja od razu profilaktycznie diete robie:tak:
czekolade jem jedynie jak mam rozwolnienie:tak:

Ograniczenie slodyczy w diecie nie tylko pomoze przy cukrzyce ale i wspomoze nietycie;-);-):-)Sama ograniczam cukier w zwiazku ze swoim wynikiem. I wlasnie przy lekkiej cukrzycy dieta to podstawa.

hej Kasia:-)
10.1 od 11.00 byla norma,
tez hemokryt czy cos w tym rodzaju ponizej normy.

Jak tam pierwszy dzien bez meza?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie ponownie dziewczynki :-)
Jak sie Kasiu czujesz?
Ja dzisiaj kupilam cala torbe markowych i tych mniej markowych ciuszkow w ciuchlandzie i wydalam smieszne pieniadze, normalnie jestem zadowolona ze hej :tak::-D:-D:-D

Do góry