reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Oj Malinka współczuje ja działań ubocznych... osobiście żadnego z tych lekarstw nie brałam. z kolei ucho mi sie strasznie zatkało i ropa mi ljak woda leci nie boli ale drażni mnie to strasznie i nic na nie słysze:no::wściekła/y:

reklama
a ja chce jeszcze jeden temat poruszyć pamiętacie tą moja koleżanke która rodziła pod koniec marca? on już ponad tydzien temu odstawiła małego od piersi... no to jej wybór... ale jak wy zamierzacie zrobić? niby dużo łatwiej sztucznie ale mam sporo wahan przeciez wlasne mleko jest dużo zdrowsze....
Jak tylko będę mogła, to nawett do 1,5 roku swoim, zdrowiej i taniej, bez podgrzewania;-)
a i działa odchdzająco;-)

Malinka jak jak biore fenoterol to czuje się dokładnie tak jak opisujesz! serce to chce mi gardłem wyskoczyć mam do tego tabletki które niwelują te dologliwosci. ale to lekarz decyduje czy je dać czy nie po wywiadzie
To fatalnie jak takie są dolegliwości po tym...A jaką masz dawke??Bo ja mam brać 3 dziennie po pół tabletki.
Właśnie wziełam pierwszą dawke.

no tak ja roumiem ból zniose i tez bym chciala jak najdluzej ale ja palaczką jestem fakt teraz nie pale no moze do tego czasu z cztery papierosy przez całą ciąże spaliłam ale cały czas mam ochote i nie wiem czy dam rade tyle pociągnąć

reklama
Do góry